Αποκτήστε τώρα γνήσια αξεσουάρ Toyota με 15% έκπτωση

Γνήσια αξεσουάρ Toyota με έκπτωση 15%

Εξοπλίστε το Toyota σας με γνήσια αξεσουάρ και φροντίστε το με τα προϊόντα της ιαπωνικής εταιρείας επωφελούμενοι από τις σημαντικές εκπτώσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών και η Toyota, φροντίζοντας για τις ανάγκες των πελατών της, προχωρά σε σημαντικές εκπτώσεις στα γνήσια αξεσουάρ και τα προϊόντα φροντίδας που διαθέτει για τα μοντέλα της.

Με τις εκπτώσεις που φτάνουν το 15%, οι κάτοχοι Toyota, νέοι αλλά και υφιστάμενοι, μπορούν να επωφεληθούν της ευκαιρίας και να εξοπλίσουν το αυτοκίνητό τους με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τις χειμερινές εξορμήσεις τους, δίνοντας παράλληλα την εμφάνιση και τη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά τα αξεσουάρ και τα προϊόντα της Toyota έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση τις υψηλές προδιαγραφές του ιαπωνικού κολοσσού και φέρουν την επίσημη έγκρισή του και γι' αυτό άλλωστε ταιριάζουν τέλεια με τα μοντέλα για τα οποία προορίζονται.

Ειδικότερα, η Toyota προσφέρει με έκπτωση 15% σε εξωτερικά και εσωτερικά πακέτα διακόσμησης για όλα τα μοντέλα που βρίσκονται στη γκάμα της και ανεξάρτητα από το επιλεγμένο χρώμα, αλλά και ζάντες αλουμινίου σε όλες τις διαστάσεις που είναι διαθέσιμες.

Για να απολαύσετε περισσότερο τις χειμερινές εξορμήσεις σας χωρίς να αφήσετε τίποτα πίσω, η Toyota προσφέρει, επίσης με 15% έκπτωση για όλα τα μοντέλα της, μπάρες οροφής αλλά και κουτί αποθήκευσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την φροντίδα του αμαξώματος αλλά και των επιφανειών της καμπίνας η Toyota διαθέτει σε προσφορά και ένα ολοκληρωμένο kit περιποίησης. Το kit αποτελείται από καθαριστικά για τα τζάμια και τις «επίμονες» βρωμιές αλλά και υγρό φροντίδας για τις επιφάνειες του εσωτερικού του Toyota σας με την τιμή του να φτάνει στα 40 ευρώ, έπειτα και από τον υπολογισμό της έκπτωσης.

Ανάμεσα στα αξεσουάρ που ξεχωρίζουν στις προσφορές της Toyota είναι η κάμερα καταγραφής πορείας (dashcam), η οποία είναι διαθέσιμη για τα Corolla Cross, Yaris Cross, C-HR και AygoX.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τη σημαντική έκπτωση 15%, όλα τα προϊόντα της Toyota που βρίσκονται σε προσφορά είναι ετοιμοπαράδοτα. Η προσφορά ισχύει έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022, εκτός από τις μπάρες οροφής και την προστασία υφάσματος, για τα οποία η έκπτωση ισχύει έως και τις 31 Ιανουαρίου 2023.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Toyota προσφέρει επίσης με έκπτωση 15% και πακέτα αξεσουάρ για όλη τη τρέχουσα γκάμα των μοντέλων της και κάνει ακόμη πιο ελκυστική την απόκτηση μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων που αναβαθμίζουν το αυτοκίνητό σας και έχουν μεγαλύτερο κόστος όταν αποκτώνται το καθένα ξεχωριστά.

Για να δείτε και εσείς αναλυτικά ποια από τις προσφορές της ελληνικής αντιπροσωπείας ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες σας δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ