Γιατί το Puma είναι το best-seller της Ford;

Ford Puma

Με το Puma η Ford δημιούργησε το best-seller της μοντέλο για τη φετινή χρονιά. Ας δούμε, που ξεχωρίζει το όμορφο, δυναμικό και πρακτικό B-SUV.

Το Ford Puma συνδυάζει την προηγμένη και αποδοτική ήπια υβριδική τεχνολογία της Ford, με πρακτικότητα και σχεδίαση που δεν περνά απαρατήρητη για τους πελάτες της κατηγορίας των B-SUV μοντέλων.

Το Puma έρχεται για να αναβαθμίσει την αρχιτεκτονική μοντέλων της κατηγορίας B της Ford υιοθετώντας βελτιστοποιημένο μεταξόνιο και μετατρόχια, τα οποία εξασφαλίζουν μοναδικές αναλογίες και σε συνδυασμό με την ελκυστική σχεδίαση, δημιουργούν έτσι ένα από τα ομορφότερα SUV μοντέλα της αγοράς.

Με έξυπνες λύσεις πρακτικότητας

Το ελκυστικό στιλ του νέου Ford Puma συνδυάζεται με την απαράμιλλη πρακτικότητα ενός κόμπακτ crossover, που υποστηρίζεται από καινοτόμες προτάσεις αποθήκευσης δίνοντας με τον τρόπο αυτό απτές λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας. Το Puma προσφέρει τον μεγαλύτερο στην κατηγορία του χώρο αποσκευών που φτάνει τα 456 λίτρα. Στον ευέλικτο αυτό φόρτωσης και με τη δεύτερη σειρά καθισμάτων πλήρως αναδιπλωμένη, είναι εφικτή η αποθήκευση ενός κουτιού μήκους 112 cm, πλάτους 97 cm και ύψους 43 cm.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καινοτομία του χώρου αποσκευών του Ford Puma αποτελεί το Ford Megabox. Έχοντας σχεδιαστεί όχι μόνο για να ικανοποιεί αλλά και για να υπερβαίνει τις μεταφορικές απαιτήσεις των πελατών, το Ford MegaBox προσφέρει ένα βαθύ και ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων. Με πλάτος 764 mm, μήκος 753 mm και βάθους 306 mm, το MegaBox μπορεί να φιλοξενεί μη σταθερά στοιχεία ύψους έως 115 cm – όπως φυτά, για παράδειγμα – σε κάθετη θέση.

Δυναμική εμπειρία οδήγησης

Το Ford Puma προσφέρει μια επιλογή προηγμένων νέων επιλογών EcoBoost Hybrid συστημάτων κίνησης για την πλέον δυναμική εμπειρία οδήγησης, με ισχύ 125 και 155 ίππων. Παρέχει επίσης εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου και αισθητά χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CΟ2 από τους συμβατικούς, μη υβριδικούς κινητήρες και όλα αυτά χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό στην εξαιρετική και διασκεδαστική οδήγησή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Puma

Ένα ακόμη βήμα μπροστά, μια προηγμένη επιλογή αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων (DCT 7) προσφέρει μια ομαλή, απρόσκοπτη, λιγότερο απαιτητική οδήγηση, ιδιαίτερα σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας, ενώ άξιος αναφοράς είναι και ο νεότερος 1.500άρης EcoBlue diesel των 120 ίππων, με την υψηλή ροπή και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Απόλαυση και ασφάλεια για τον οδηγό

Η Ford εφοδιάζει το Puma με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών με ποικίλες διαμορφώσεις, που επιτρέπει στους οδηγούς να επιλέγουν την απεικόνιση των πληροφοριών που οι ίδιοι επιθυμούν, συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων από τα συστήματα υποβοήθησης και πλοήγησης. Επιπλέον, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 24 bit “true colour” παράγει λεπτομερείς, υψηλής ευκρίνειας και πιο διαισθητικές εικόνες και εικονίδια, τα οποία απεικονίζονται σε όλο το χρωματικό φάσμα και είναι πιο ευανάγνωστα και φωτεινά, αλλά και λιγότερο κουραστικά στο μάτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Puma

Οι τεχνολογίες του νέου Ford Puma βοηθούν επίσης τους οδηγούς να κινούνται με άνεση σε πολυσύχναστους δρόμους πόλεων. Η τεχνολογία Pre-Collision Assist με Pedestrian και Cyclist Detection ανιχνεύει πεζούς και δικυκλιστές που βρίσκονται ήδη ή ετοιμάζονται να βγουν στο δρόμο μπροστά από το όχημα. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για να μειώνει τη σφοδρότητα μερικών εμπρόσθιων συγκρούσεων με εμπλοκή οχημάτων και πεζών ή να βοηθά τους οδηγούς να αποφύγουν τελείως τη σύγκρουση. Το νέο Puma διαθέτει μία αναβαθμισμένη έκδοση της τεχνολογίας με ακόμα πιο ευρυγώνια κάμερα, η οποία βοηθά στον καλύτερο εντοπισμό των κινήσεων των πεζών.

Ford Puma
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, η τεχνολογία Post-Collision Braking συμβάλλει στη μείωση των επιπτώσεων μιας ενδεχόμενης δευτερεύουσας σύγκρουσης εφαρμόζοντας αυτόματα μέτρια πίεση πέδησης, εάν ανιχνευτεί περιστατικό αρχικής σύγκρουσης. Η επιβράδυνση του οχήματος μπορεί να περιορίσει τους τραυματισμούς των επιβατών και τις ζημιές στο όχημα.

Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ