Το νέο Ford Ranger αποκαλύπτεται στις 24 Νοεμβρίου

Ford Ranger 2022

Η πολυαναμενόμενη νέα γενιά του Ford Ranger θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της μέσω διαδικτύου στις 24 Νοεμβρίου 2021, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ford Motor Company.

Το Ranger εξάγεται από τη Ford σε περισσότερες από 180 χώρες, ως ένα από τα κορυφαία pickups της παγκόσμιας αγοράς, κι έτσι γίνεται εύκολα κατανοητός ο λόγος της μεγάλης καμπάνιας της εταιρείας του μπλε οβάλ για την αποκάλυψη της γενιάς του 2022.

Η Ford υποστηρίζει ότι το νέο Ranger δεν είναι απλά ανασχεδιασμένο, αλλά βασίζεται σε ολοκαίνουρια φιλοσοφία και σε νέα μηχανικά μέρη, ώστε να είναι «το πιο ευφυές, το πιο πολύπλευρο και το πιο ικανό Ranger όλων των εποχών».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την εξέλιξή του και τον ανθρωπο-κεντρικό σχεδιασμό του, η Ford διεξήγαγε περισσότερες από 5.000 συνεντεύξεις, συνεργάστηκε με εκατοντάδες επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τo pickup τους για τις ανάγκες της δουλειάς τους και μίλησε με τους μηχανικούς δεκάδων συνεργείων ανά τον κόσμο. Σκοπός της ήταν να μάθει τον τρόπο με τον οποίο οι ιδιοκτήτες ενός pickup το χρησιμοποιούν, τι τους αρέσει και τι παραπάνω θα ήθελαν.

Ο επικεφαλής σχεδιαστής του Ranger, Max Tran, εξήγησε: «Οι σχεδιαστές ήρθαμε σε επαφή με τους πελάτες πολύ νωρίτερα σε όλη τη διαδικασία [εξέλιξής του], πέρασαμε περισσότερο χρόνο μαζί τους και λάβαμε περισσότερες εσωτερικές πληροφορίες από κάθε άλλη φορά.

»Έχει ενδιαφέρον ότι, σε οποιαδήποτε αγορά του κόσμου, οι πελάτες είναι άνθρωποι της δράσης. Τους αρέσει να επιλύουν τα δικά τους προβλήματα, και θέλουν να νιώσουν εμπιστοσύνη στο φορτηγό τους. Όχι μόνο στον τρόπο που το όχημα λειτουργεί, αλλά και στην αίσθηση που αποκομίζουν οδηγώντας το».

Κατά συνέπεια, το νέο Ranger έχει μια σειρά από τεχνολογίες που το κάνουν ικανότερο και ασφαλέστερο εκτός δρόμου, και αυτό είναι κάτι που απεικονίζεται και στην εμφάνισή του με τον ριζικά αλλαγμένο σχεδιασμό του. Επιπλέον, η Ford υποστηρίζει ότι είναι και πιο πολυτελές στο εσωτερικό του, από κάθε άλλη φορά.

Η παρουσίαση του νέου Ranger θα γίνει διαδικτυακά, στις 09:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) της 24ης Νοεμβρίου 2021, στο επίσημο κανάλι της Ford Ευρώπης στο YouTube - στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.youtube.com/c/FordEurope.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ