Avis: Ετοιμοπαράδοτο ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς

MyAvis

Με την Avis θα κάνεις το μεγάλο βήμα προς την ηλεκτροκίνηση με σιγουριά, επιλέγοντας το ετοιμοπαράδοτο μοντέλο που επιθυμείς με τον πιο προσιτό και εύκολο τρόπο.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και των πελατών της που αναζητούν αμεσότητα και ευελιξία στις μετακινήσεις τους, η Avis προσφέρει μια ποικιλία ετοιμοπαράδοτων ηλεκτρικών αυτοκινήτων Leasing σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Με αυτό τον τρόπο, οι ενδιαφερόμενοι κερδίζουν πολύτιμο χρόνο, έχοντας τη δυνατότητα να παραλάβουν άμεσα το ηλεκτρικό μοντέλο που τους ενδιαφέρει, χωρίς να πληρώσουν περισσότερα σε σχέση με το αντίστοιχο αυτοκίνητο συμβατικής τεχνολογίας.

Μέσα από την ευέλικτη και καινοτόμα υπηρεσία Avis Easy Leasing, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το επόμενο ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητό τους, εύκολα, γρήγορα και 100% online.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
MyAvis -Laptop

Κάθε ενδιαφερόμενος, είτε επαγγελματίας, είτε ιδιώτης μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία από προσφορές αυτοκινήτων μέσα από το myavis.gr και να επιλέξει τα χαρακτηριστικά του συμβολαίου που τον εξυπηρετεί (Διάρκεια συμβολαίου, δυνατότητα προκαταβολής ή μη, το χρώμα του αυτοκινήτου από τις διαθέσιμες επιλογές και τα ετήσια χιλιόμετρα χρήσης).

Παράλληλα, ο ενδιαφερόμενος ή υποψήφιος πελάτης ενημερώνεται άμεσα (real time) για τη διαθεσιμότητα και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου με τα χαρακτηριστικά που επέλεξε. Μόλις το πρώτο στάδιο της διαδικασίας ολοκληρωθεί από τον πελάτη (σχεδιασμός και επιλογή προσφοράς), ακολουθούν τα επόμενα στάδια της διαδικασίας και η υπογραφή συμβολαίου.

Με το Avis Easy Leasing, ο σχεδιασμός και η υπογραφή συμβολαίου leasing είναι μια γρήγορη, απλή και εύκολη διαδικασία που όλα τα στάδια μπορούν να γίνουν online χωρίς να απαιτείται αποστολή εγγραφών ή επίσκεψη σε κάποιο φυσικό κατάστημα. Όλα γίνονται από την άνεση του σπιτιού σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διαθέσιμες επιλογές στην γκάμα της Avis είναι πολλές και όλων των κατηγοριών, και παρακάτω θα βρείτε τέσσερις από τις καλύτερες Leasing προσφορές που αφορούν αμιγώς ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά μοντέλα, παρέχοντας ένα πραγματικά χαμηλό κόστος χρήσης στον υποψήφιο πελάτη .

Opel Corsa-e/Peugeot e-208

Στα ίδια χρήματα με τις θερμικές εκδόσεις, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να επιλέξει τις αντίστοιχες ηλεκτρικές των εξαιρετικά συνιστώμενων αυτοκινήτων πόλης των Opel και Peugeot. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης αποτελείται ένα ηλεκτρομοτέρ 136 ίππων και μία μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 50 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία άνω των 350 χλμ. και η φόρτισή της διαρκεί περίπου πέντε ώρες (11 kW ενσωματωμένος φορτιστής). Οι χώροι θα βολέψουν μια μικρή οικογένεια, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες ευκολίες και ανέσεις, ενώ λόγω ηλεκτρικής φύσης χαρίζουν και εξαιρετικά μειωμένο κόστος χρήσης. Το μηνιαίο μίσθωμα τόσο για το Corsa-e όσο και για το e-208 είναι 363 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-Tense

Το premium γαλλικό μικρομεσαίο μοντέλο συνδυάζει τα σχεδιαστικά στοιχεία των κουπέ SUV και των hatchback, και το ευρύχωρο εσωτερικό του αποπνέει πολυτέλεια. Προσφέρεται με πλούσια γκάμα συστημάτων κίνησης, αλλά η κορυφαία του έκδοση είναι η επαναφορτιζόμενη υβριδική E-Tense με συνδυαστική ισχύ 225 ίππων. Το plug-in hybrid σύστημα κίνησης του νέου DS 4 απαρτίζεται από έναν 4κύλινδρο 1.600άρη PureTech κινητήρα, ένα ηλεκτρομοτέρ 110 ίππων και 320 Nm, και από μία μπαταρία χωρητικότητας 12,4 kWh που εξασφαλίζει 62 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας από μία πλήρη φόρτιση μικρότερη των δύο ωρών. Μεγάλο προσόν του plug-in υβριδικού DS 4 είναι η κατανάλωση καυσίμου που έχει οριστεί στα 1,2 λτ./100 χλμ., με τις εκπομπές CO2 να περιορίζεται σε 27 γρμ./χλμ. Το μηνιαίο μίσθωμα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι 517 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Peugeot 3008 Hybrid4

Peugeot 3008 E-Tense

Το εξαιρετικά δημοφιλές Peugeot 3008 προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό και περιλαμβάνει όλα όσα αναζητά ο φίλος των premium μετακινήσεων. Οι διαστάσεις του το τοποθετούν στην καρδιά της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV και η σωστή χωροταξική μελέτη φρόντισε για κορυφαίους χώρους για πέντε ενήλικους με τις αποσκευές τους στην προσεγμένη ποιοτικά καμπίνα. Η plug-in υβριδική έκδοση με τον 1.600άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα συνεργάζεται στην τετρακίνητη έκδοση με δύο ηλεκτρομοτέρ. Αποδίδει 300 ίππους, επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 5,9 δλ. και η κατανάλωση περιορίζεται στα 1,3 λτ./100 χλμ. Οι εκπομπές ρύπων δεν ξεπερνούν τα 29 γρ./χλμ. CO2 και η ηλεκτρική αυτονομία αγγίζει τα 60 χλμ, ενώ το μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται στα 532 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ