Ασφάλιση αυτοκινήτου: Έτσι πληρώνεις σε δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα

Hellas Direct 1

Μπορεί η ασφάλιση αυτοκινήτου να είναι υποχρεωτική από το νόμο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αδειάσεις την τσέπη σου για να πληρώσεις τα ασφάλιστρα.

Θέλεις να ασφαλίσεις το αυτοκίνητο σου και αναζητάς τον καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα στη δώσει η Hellas Direct που διαθέτει πληθώρα επιλογών για τον τρόπο που θα πληρώσεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σου, χωρίς να χρειάζεται να έχεις στην κατοχή σου κάποια πιστωτική κάρτα.

Hellas Direct 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μια πραγματική καινοτομία της Hellas Direct, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα πληρωμής της ασφάλειας αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική κάρτα. Μέχρι σήμερα, δόσεις προσφέρονταν στους υποψήφιους πελάτες μόνο με την χρήση της πιστωτικής τους κάρτας. Όμως ο νέος τρόπος μας αφορά όλους! Δεν χρειάζονται αιτήσεις, δεν απαιτούνται εγκρίσεις, δεν υπάρχουν εκπλήξεις.

Πλέον, το μόνο που πρέπει να έχεις στην κατοχή σου είναι μία χρεωστική κάρτα, σαν αυτές που διαθέτουμε όλοι για τον τραπεζικό μας λογαριασμό. Αφορά δηλαδή σε έναν νέο τρόπο πληρωμής του συμβολαίου ασφάλισης, που δεν προσφέρεται πουθενά αλλού στην αγορά, παρά μόνο από την Hellas Direct.

Hellas Direct 2

Ο νέος τρόπος πληρωμής με χρήση χρεωστικής κάρτας αφορά ασφάλεια αυτοκινήτου 12μηνης διάρκειας, με τον οδηγό να παίρνει στα χέρια του 12 μηνιαία συμβόλαια. Η τιμή των μηνιαίων συμβολαίων είναι σταθερή, πληρώνονται κάθε μήνα με πάγια εντολή και ανανεώνονται αυτόματα με την εξόφληση τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός ότι έχεις στα χέρια σου 12 μηνιαία συμβόλαια δεν σημαίνει ότι πληρώνεις περισσότερα στο τέλος, μιας και η τελική τιμή είναι τόσο συμφέρουσα, όσο αυτή ενός ετήσιου συμβολαίου. Με αυτόν τον τρόπο, το όφελος για τον οδηγό φτάνει έως και 40% σε σχέση με τα μεμονωμένα μηνιαία συμβόλαια, διατηρώντας όμως παράλληλα την ευελιξία πληρωμής με τον μήνα.

Hellas Direct 3

Όπως αντιλαμβάνεσαι, ο στόχος της Hellas Direct είναι να κάνει την ασφάλιση του αυτοκινήτου μια εύκολη διαδικασία και προσβάσιμη υπηρεσία, με δόσεις διαθέσιμες σε όλους, ανεξάρτητα από το είδος κάρτας που έχουν στην κατοχή τους.

Τελικά, εσύ πληρώνεις ακόμη εφάπαξ την ασφάλισή σου ή μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας; Μπες στην Hellas Direct, κάνε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου σε λίγα βήματα και πλήρωσε με τον πιο καινοτόμο τρόπο της αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ