Τέλη κυκλοφορίας 2023: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα πληρώσεις σε δόσεις χωρίς πιστωτική

Hellas Direct 1

Με τη νέα πλατφόρμα wallet+ όλοι μπορούμε να εξοφλήσουμε τις υποχρεώσεις μας με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική, ανεξάρτητα εάν είμαστε ασφαλισμένοι ή όχι στην Hellas Direct.

Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι μία επένδυση που πληρώνεις μια και έξω, πας τις βόλτες σου και τέλος. Η κατοχή και η χρήση του είναι μια εντελώς διαφορετική, πολυσύνθετη και ορισμένες φορές ακριβή υπόθεση που διαφεύγει από ορισμένους, ενώ αυτοί που την γνωρίζουν θέλουν απλά να την «ξεχάσουν» λόγω κόστους και την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Όσο όμως και να προσπαθούμε να αφήσουμε στην άκρη τα πάγια έξοδα του αυτοκινήτου μας για ευνόητους λόγους, αυτά συνεχίζουν να υφίστανται, να επιβαρύνουν την τσέπη μας και να μας φέρνουν αντιμέτωπους με πιθανό πρόστιμο. Ένα από αυτά είναι και τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας που αφορούν όλους σχεδόν τους κατόχους αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hellas Direct 2

Ευτυχώς όμως για εμάς, υπάρχει η Hellas Direct και ο βραχνάς της πληρωμής των ετήσιων τελών κυκλοφορίας, και όχι μόνο, μετατρέπεται σε μία «αναίμακτη» τυπική αγχολυτική διαδικασία που μας διευκολύνει όσο τίποτα άλλο.

Η λύση που παρουσίασε η Hellas Direct αυτό το διάστημα είναι η αναβαθμισμένη πλατφόρμα wallet+. Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης που δίνει την δυνατότητα σε όλους τους οδηγούς να καλύψουν με ευέλικτο και έξυπνο τρόπο όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου τους, μοιράζοντας το κόστος σε δόσεις χωρίς την χρήση κάρτας και χωρίς την υποχρέωση ασφάλισης.

Ως γνωστόν, τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2023 έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ εδώ και μερικές εβδομάδες και μέσω της εφαρμογής myCar μπορείτε να τα εξοφλήσετε εύκολα και γρήγορα.

Hellas Direct 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προθεσμία πληρωμής των τελών λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και όπως πάντα, αναμένεται να δοθεί παράταση για μικρό διάστημα. Από φέτος όμως, με την εφαρμογή wallet+ της Hellas Direct δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε μην τυχόν και ξεχαστούμε με την αποπληρωμή τους και «φορτωθούμε» με πρόστιμο διπλάσιο του κόστους τους.

Με απλά και γρήγορα βήματα, η εφαρμογή wallet+ δίνει σε όλους την δυνατότητα, ασφαλισμένους ή μη στην Hellas Direct, να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας με άμεση χρηματοδότηση, σε 4 μηνιαίες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς άγχος και επιπλέον έξοδα.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή wallet+ προσφέρει για ποσά από 20 έως 300 ευρώ την δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης και εξόφλησης τους σε 4 μηνιαίες δόσεις, δηλαδή με το δημοφιλές BNPL (Buy Now Pay Later) μοντέλο πληρωμών. Έτσι, το wallet+ επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν την αγορά τους τώρα και να την αποπληρώσουν αργότερα. Σε περίπτωση μεγαλύτερου ποσού που κυμαίνεται από 301 έως 2.000 ευρώ, το wallet+ της Hellas Direct προσφέρει χρηματοδότηση με σταθερό επιτόκιο καθ’ όλη την διάρκεια της αποπληρωμής.

Hellas Direct 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η χρηματοδότηση παρέχεται μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών μέσα από μια πολύ γρήγορη διαδικασία: όλα γίνονται online, η έγκριση του δανείου είναι άμεση και δεν απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας, ούτε απαραίτητα την ύπαρξη internet banking λογαριασμού.

Στη νέα του μορφή, το wallet+ υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες φροντίδας του αυτοκίνητου (service, επισκευές, τέλη κυκλοφορίας και σύντομα αλλαγή ελαστικών), ανεξάρτητα από το εάν είμαστε ή όχι ασφαλισμένοι στην Hellas Direct.

Η δημιουργία της αναβαθμισμένης πλατφόρμας wallet+ έχει ως στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο της αγοράς. Σκοπός βέβαια είναι η διευκόλυνση του οδηγού να ανταποκριθεί σε κάθε του ανάγκη, την ώρα που προκύπτει. Εξάλλου, η τήρηση του χρονοδιαγράμματος της συντήρησης, η επισκευή όλων των έκτακτων βλαβών, καθώς και η έγκαιρη αλλαγή ελαστικών, φροντίζουν για ασφάλεια στις μετακινήσεις και πρόληψη μεγάλων επικείμενων προβλημάτων που κοστίζουν.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ