Ασφάλεια αυτοκινήτου: Πώς θα ξέρεις αν έκανες τη σωστή επιλογή

Hellas Direct 1

Η ασφάλιση του οχήματός σου μπορεί να είναι πολύ απλή υπόθεση.

Η κυκλοφορία στους δρόμους με το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, αλλά μόνο όταν πρόκειται για μια δυσάρεστη θα αντιληφθείς ότι χρειάζεσαι κάποιον έμπιστο να σταθεί δίπλα σου σε αυτή την άτυχη στιγμή.

Και αυτή η άτυχη στιγμή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί την πιο δύσκολη ώρα και μέρα, με αποτέλεσμα να πελαγώσεις και να νοιώσεις αβοήθητος, τρώγοντας πολύτιμο χρόνο σε τηλέφωνα και email για να βρεις συμπαραστάτη.

Hellas Direct 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα όμως από την υποστήριξη που θα χρειαστείς άμεσα στον τόπο του ατυχήματος, σε απασχολεί και το μετά. Να ξεμπερδέψεις εύκολα, να μη χρειαστεί να μπλέξεις σε περιττές διαδικασίες και φυσικά να αποζημιωθείς γρήγορα και σωστά. Κι αν χρειάζεσαι συνεργείο, να μπορείς να επιλέξεις από μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων αυτό που σε εξυπηρετεί και προτιμάς.

Γιατί η δυνατότητα άμεσης και γρήγορης διαδικασίας αποζημίωσης θα σε ξαναφέρει πάλι «ετοιμοπόλεμο» στο δρόμο και θα νοιώσεις ξεγνοιασιά από την πρώτη στιγμή, βγάζοντας επιπλέον σκοτούρες από το κεφάλι σου. Τότε θα νοιώσεις δικαιωμένος για την επιλογή που έκανες στην ασφαλιστική εταιρεία.

Hellas Direct 3

Την απάντηση σε αυτά τα βασικά ερωτήματα, και σε πολλά άλλα, την έχει η Hellas Direct που φέτος κλείνει δέκα χρόνια ζωής και το γιορτάζει με νέα διαφημιστική καμπάνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με inhouse ομάδες διαθέσιμες 24/7, μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως όποτε κι αν συμβεί κάτι στον δρόμο θα έχεις κάποιον δίπλα σου να σε βοηθήσει και να σε καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα.

Η παροχή ταχύτατης αποζημίωσης πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας Fast Track, με την οποία περισσότερες από τις μισές ζημιές της εταιρία κλείνουν έως και σε 24 ώρες από την στιγμή που θα υποβληθεί το αίτημα.

Hellas Direct 4

Χάρη τέλος στο μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων, μπορείς να είσαι ήσυχος πως θα βρεις τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι κάθε φορά ώστε το αυτοκίνητό σου να επισκευαστεί άμεσα.

Όλα αυτά, και άλλα πολλά, τα βλέπουμε και στη νέα καμπάνια, που αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο το DNA της εταιρείας, τις αξίες της, τα όσα πρεσβεύει και αυτά με τα οποία θέλει να συνδεθεί. Η ιστορία της περιλαμβάνει ένα δύσκολο ξεκίνημα σε μη ευνοϊκές συγκυρίες και την επιμονή της να αλλάξει τα πράγματα στον ασφαλιστικό κλάδο με επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες των ασφαλισμένων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hellas Direct 5

H Hellas Direct παρέχει ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και κατοικίας και δραστηριοποιείται σε τρεις χώρες, Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία. Το 2023 διακρίθηκε για 4η φορά από τους Financial Times ως μία από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης.

Δέκα χρόνια μετά, έχοντας πλέον περισσότερους από 500.000 ασφαλισμένους και παρουσία σε τρεις χώρες, η Hellas Direct υπενθυμίζει όσα πέτυχε: Ασφάλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του οδηγού, αστραπιαία διαχείριση ζημιών, ομάδες με πάθος να δίνουν λύση στη δύσκολη στιγμή μέρα και νύχτα, συνεργασίες που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και ταχύτητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ