5 λόγοι για να αποκτήσεις σήμερα ένα καινούριο Opel

Opel Crossland

Αυτή τη στιγμή η απόκτηση ενός καινούργιου Opel είναι άκρως συμφέρουσα, ύστερα και από την πολύ καλή εμπορική πολιτική της ελληνικής αντιπροσωπείας της γερμανικής μάρκας.

Η Opel παραδοσιακά είναι μια εταιρεία που προτιμούν οι Έλληνες αγοραστές και αυτό αν μη τι άλλο αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο και φέτος, αφού η μάρκα είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη όλης της αγοράς.

Και αυτό συμβαίνει γιατί η Opel διαθέτει μία πολύ ολοκληρωμένη γκάμα με ανταγωνιστικά μοντέλα σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες, ενώ παράλληλα η εγχώρια αντιπροσωπεία έχει φροντίσει να προσφέρει όλα τα μοντέλα με εγγύηση τελικής τιμής, σύντομο χρόνο παράδοσης και επιδότηση ανταλλαγής για το παλαιό αυτοκίνητο του υποψήφιου αγοραστή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, όλα τα νέα μοντέλα της Opel βασίζονται σε σύγχρονες πλατφόρμες που εξυπηρετούν όλων των ειδών τα συστήματα κίνησης και εφοδιάζονται με όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Ας δούμε όμως πέντε βασικούς λόγους που θα σε οδηγήσουν το ταχύτερο δυνατό σε έναν ντίλερ της γερμανικής εταιρείας.

Opel Astra

1. Πλήρης γκάμα κινητήρων

Η Opel είναι από τις ελάχιστες αυτοκινητοβιομηχανίες που διαθέτουν στην γκάμα τους επιλογές σε βενζίνη, ντίζελ, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές, με αποτέλεσμα να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα του αγοραστικού κοινού.

Οι πολυβραβευμένοι κινητήρες βενζίνης και οι αναβαθμισμένοι πετρελαίου φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζεις τις δυνατές επιδόσεις με την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Από την άλλη, το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης των Corsa και Mokka, φροντίζει για μετακινήσεις μηδενικών ρύπων, κορυφαία ποιότητα κύλισης, καλές επιδόσεις και ταχύτατη φόρτιση του πακέτου μπαταριών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Opel Corsa

2. Ξεχωριστή σχεδίαση

Τα Opel φημίζονται για την σχεδίασή τους και αυτός είναι ένας από τους λόγους που αρέσουν στο αγοραστικό κοινό. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν σύγχρονη σχεδίαση που συμβαδίζει με τη νέα γλώσσα αισθητικής της γερμανικής φίρμας, ενώ παράλληλα φροντίζει με τα χαρακτηριστικά της να αναβαθμίζει την αεροδυναμική απόδοσή του, τομέας που έχει παράδοση η Opel.

Έτσι λοιπόν, πέρα από το δυναμικό παρουσιαστικό που τους χαρίζει, τους εξασφαλίζει μειωμένη μέση κατανάλωση καυσίμου λόγω μειωμένης μετωπικής επιφάνειας, και βελτιωμένη ποιότητα κύλισης λόγω ελαχιστοποίησης του αεροδυναμικού θορύβου στις υψηλές ταχύτητες.

Opel Mokka
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Γερμανική ποιότητα

H Opel είναι από τις ιστορικότερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Γερμανίας και πέρα από την μοναδική σχεδίαση των μοντέλων της, φροντίζει και για τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ, τόσο στα μηχανικά μέρη, όσο και στην καμπίνα που φιλοξενεί τους επιβάτες.

Η τελευταία αποτελείται από υλικά κορυφαίας ποιότητας με αντίστοιχου επιπέδου μοντάρισμα, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον συμβίωσης και οδήγησης.

5. Opel Summer Sales

Παρότι έχουμε ήδη μπει στον Σεπτέμβριο, το Opel Summer Sales σάς προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ετοιμοπαράδοτο μοντέλο της γερμανικής φίρμας σε προνομιακή τιμή και με εγγύηση πέντε έτων.

Για να λάβει κανείς μια προσφορά για το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επισκεφθεί το www.opel.gr και να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα ενδιαφέροντος.

Opel Grandland

4. Μεταπωλητική αξία

Η Opel είναι μια από τις αγαπημένες μάρκες των Ελλήνων και σε συνδυασμό με την γερμανική καταγωγή της και τα υψηλά στάνταρ ποιότητας που διαθέτουν τα μοντέλα της, είναι δεδομένο ότι απαξιώνονται με αργό ρυθμό, διατηρώντας υψηλή μεταπωλητική αξία με την πάροδο του χρόνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Opel Mokka

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ