Στην Ελλάδα το UrbanGlide Ride Escooter All Road 2

UrbanGlide Ride Escooter All Road 2

Η γαλλική UrbanGlide, μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων urban mobility, επεκτείνει την παλέτα των e-scooters που διαθέτει, με το νέο μοντέλο UrbanGlide Escooter All Road 2.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή συνδυάζει δύναμη, ευελιξία και ασφάλεια σε κάθε διαδρομή! Με τροχούς 10”, αναρτήσεις εμπρός και πίσω ενώ μπορεί να διανύσει μία απόσταση έως 40 χιλιόμετρα, μετά μία μόνο φόρτιση. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν το απόλυτο πατίνι για την καθημερινή, οικολογική μετακίνηση μέσα στην πόλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με στιλ και εργονομία

Το All Road 2 της UrbanGlide προσφέρεται σε μαύρο χρώμα με διακριτικές λευκές και κόκκινες λεπτομέρειες, για να ταιριάζει σε κάθε φύλο και περίσταση. Φέρει εύκολα αναδιπλούμενο σύστημα, που επιτρέπει την άνετη μεταφορά και αποθήκευση του, οπουδήποτε επιθυμεί ο κάτοχος του. Η μεγάλη αντιολισθητική του πλατφόρμα παρέχει άνετη οδήγηση.

Η ισχύς συναντά την ασφάλεια

Το ηλεκτρικό πατίνι All Road 2 της UrbanGlide πατάει σε τροχούς 10’’ ενώ τα δύο δισκόφρενα βοηθούν στην αποφυγή οποιασδήποτε μορφής κινδύνων στο δρόμο, ακόμα και όταν το όχημα έχει αρκετά υψηλή ταχύτητα. Οι τέσσερις αναρτήσεις του (2 μπροστά και 2 πίσω) απορροφούν όλους τους κραδασμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κινητήρας 500W του All Road 2 έχει 3 λειτουργίες ταχύτητας, προσφέρει τη δυνατότητα ανάβασης πλαγιάς κλίσης έως 25 μοιρών, ενώ το πατίνι μπορεί να πιάσει μέγιστη ταχύτητα έως και 25 χλμ/ώρα! Παράλληλα, χάρη στην 48 V μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 10.000 mAh, η οποία φορτίζει πλήρως μέσα σε μόλις 5 ώρες, ο χρήστης μπορεί να οδηγεί για έως και 40 χιλιόμετρα, χωρίς καμία διακοπή, απολαμβάνοντας μεγάλη αυτονομία. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν το νέο e-scooter της UrbanGlide ιδανικό όχι μόνο για μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και για μικρές εξορμήσεις στην εξοχή.

Έχεις τον έλεγχο

Το All Road 2 της UrbanGlide, παρέχει επίσης δυνατότητα άμεσου ελέγχου για όλες τις λειτουργίες. Πιο συγκεκριμένα, είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη, έγχρωμη οθόνη LCD, η οποία επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο την παρακολούθηση πληροφοριών που σχετίζονται με την ταχύτητα και το επίπεδο της μπαταρίας, ώστε ο αναβάτης να μπορεί να αλλάξει τρόπο οδήγησης αν το κρίνει απαραίτητο. Το τιμόνι διαθέτει επίσης χειριστήριο επιτάχυνσης, για να έχει ο οδηγός τον απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας του οχήματος του. Επιπλέον, ο μπροστινός προβολέας LED, το πίσω φως και τα πλευρικά φώτα LED παρέχουν απόλυτο έλεγχο και οδήγηση χωρίς προβλήματα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πατίνια της UrbanGlide διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Divitec AE, υπεύθυνη για την εγγύηση και το service, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ