Αυτή είναι η… ζέβρα της Himiway

Himiway Zebra

Έχοντας πορευτεί καιρό με μόνο δύο επιλογές e-bikes στη γκάμα της, η Himiway προχωρά σε επέκταση της, ξεκινώντας με το λανσάρισμα του Zebra.

Φέρει πολλές αναβαθμίσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο του brand, το Cruiser – ανάμεσά τους, πιο ισχυρό κινητήρα και πιο αποδοτικά φρένα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας τα δούμε αναλυτικά. Ξεκινώντας με τον αναβαθμισμένο ηλεκτροκινητήρα με τη Himiway να υπόσχεται καλύτερη προστασία από ψυηλές θερμοκρασίες και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Είναι ισχύος 750W και προσφέρει 86 Nm ροπής, με την τελική ταχύτητα να είναι στα 32 χιλιόμετρα/ώρα.

Το νέο e-bike εξοπλίζεται με μπαταρία 48V και 20Ah, με ενεργειακή χωρητικότητα 960Wh. Μάλιστα αυτή είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Η Himiway υπόσχεται αυτονομία 100 με 130 χιλιόμετρα, τιμή που μάλλον είναι αισιόδοξη παρά τη μεγάλη μπαταρία, ακόμα και με πολύ... πετάλι.

Σε σχέση με το Cruiser έχει αναβαθμισμένες αναρτήσεις, υδραυλικούς δίσκους φρένων, πιο ισχυρά φώτα και πιο άνετη σέλα. Επίσης, το Zebra προσφέρεται με δύο διαφορετικά είδη σκελετού (step-over κα step-through).

Όσο για τα χρώματα, Zebra το βάφτισαν, όπως θα περίμενε κανείς, προσφέρεται σε λευκό και μαύρο χρώμα και κοστίζει περί τα 1750 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ