Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της Audi -Πόσο κοστίζει

Audi fantic

Με την έμπνευση να έρχεται από τους αγώνες rally raid, η Audi παρουσίασε το δικό της ηλεκτρικό mountain bike σε συνεργασία με την ιταλική Fantic.

Η Audi και η ιταλική εταιρεία μοτοσικλετών και ηλεκτρικών ποδηλάτων Fantic ενώνουν τις δυνάμεις τους με καρπό αυτής της συνεργασίας το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο των Γερμανών, το οποίο έρχεται να διευρύνει τις λύσεις μικροκινητικότητας της Audi, προσφέροντας παράλληλα διασκέδαση εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

Το νέο ηλεκτρικό MTB της Audi χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα που έχει να κινείται με άνεση και ασφάλεια σχεδόν σε κάθε είδους τερέν με τις διαδρομές των προηγμένων αναρτήσεών του να φτάνουν στα 180 χλστ. και για τους δύο τροχούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πλαίσιο του ποδηλάτου είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο μέσα στο οποίο τοποθετείται και η μπαταρία ιόντων λιθίου Fantic Integra των 36 Volt και 720 Wh. Το πεταλάρισμα του ποδηλάτη υποβοηθά ο ισχυρός ηλεκτρικός κινητήρας Brose S-MAG των 36 Volt και 250 Watt, ο οποίος αποδίδει 90 Nm ροπής.

Το mountain bike των Γερμανών φέρει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας για το ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησής του, τα Eco, Tour, Sport και Boost. Η λειτουργία Eco έχει καλιμπραριστεί για μέγιστη οικονομία ηλεκτρικής ενέργειας σε συνδυασμό με διακριτή υποβοήθηση στην κίνηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο άλλο άκρο βρίσκεται η λειτουργία Sport, η οποία προσφέρει άμεση απόκριση και το μέγιστο των δυνατοτήτων του συστήματος και έχει ρυθμιστεί για διασκεδαστική εκτός δρόμου οδήγηση, με τα άλλα δύο προγράμματα να αποτελούν ενδιάμεσα στάδια. Η εικόνα συμπληρώνεται από κορυφαία περιφερειακά όπως είναι οι αναρτήσεις της Ohlins, τα δισκόφρενα S3 Battfly της Bracking και το fatbar τιμόνι της Renthal.

Το ηλεκτρικό mountain bike της Audi είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά μεγέθη (Small, Medium και Large), με τις τιμές του στην Ευρώπη να ξεκινούν από τα 8.900 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ