Με το νέο Ecocar Pocco η καθημερινή κίνηση στην πόλη γίνεται παιχνίδι (video)

Ecocar Pocco EV 1

Το νέο ηλεκτρικό επαγγελματικό πόλης της ecosun διαθέτει σύγχρονη σχεδίαση, πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και αυτονομία πάνω από 100 χλμ., ενώ προσφέρει και δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα μοτοσυκλέτας.

Η ecocar εμπλουτίζει την γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων που προσφέρει στην ελληνική αγορά με ένα εντελώς νέο μοντέλο, το Pocco, για μετακινήσεις μηδενικών ρύπων και ελεύθερη είσοδο στον Δακτύλιο για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Ecocar Pocco EV 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Pocco διαθέτει σχεδίαση που το κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία, μιας και δεν θυμίζει τα υπόλοιπα αυτοκίνητα μικροκινητικότητας, αλλά μοιάζει με ένα σύγχρονο αυτοκίνητο σε σμίκρυνση και προσφέρει και δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε αποχρώσεων.

Ecocar Pocco EV 3

Με μήκος ελαφρώς κάτω από τα 3 μέτρα (2,95 μέτρα), πλάτος 1,49 μέτρα και ύψος 1,52 μέτρα, το νέο Pocco διαθέτει μαζεμένες διαστάσεις και συνδυασμό με τον μικρό κύκλο στροφής, ευνοείται η ευελιξία στις σφιχτές συνθήκες κίνησης της πόλης. Αρωγός σε αυτό το δύσκολο πεδίο οδήγησης, είναι το υποβοηθούμενο τιμόνι που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την κίνηση του νέου ecocar Pocco φροντίζει ένα ηλεκτρομοτέρ απόδοσης 20 ίππων και 100 Nm που κινεί με ευκολία το μικρό ηλεκτρικό επαγγελματικό. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, για να επιταχύνει από στάση έως τα 60 χλμ./ώρα χρειάζεται 3 δλ. και η τελική του ταχύτητα ακουμπά τα 90 χλμ./ώρα, εξασφαλίζοντας μεγάλη ελευθερία κίνησης εντός νομού. Ταυτόχρονα, έχει και δυνατότητα κίνησης σε δρόμο με κλίση 25%.

Ecocar Pocco EV 4

Η μπαταρία που το συνοδεύει είναι ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 9,2 kWh και προσφέρει αυτονομία περίπου 110 χλμ, ενώ φορτίζει σε μια απλή πρίζα schuko σε 6 έως 8 ώρες. Παράλληλα, το μοντέλο προσφέρει και δυνατότητα τοποθέτησης μιας δεύτερης μπαταρίας με μικρό κόστος για αύξηση της προσφερόμενης αυτονομίας του.

Ecocar Pocco EV 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύγχρονη εικόνα συναντάμε και στο διθέσιο δίχρωμο εσωτερικό, με τα υλικά που το αποτελούν να είναι σκληρά και να ταιριάζουν στον μοδάτο χαρακτήρα του. Οι χώροι θα βολέψουν δύο ενήλικους και πίσω από τα εμπρός καθίσματα υπάρχει ένας μεγάλος χώρος αποσκευών 797 λίτρων, με δυνατότητα φόρτωσης 190 κιλών.

Ecocar Pocco EV 9

Ένα ακόμα σημείο που ξεχωρίζει το Pocco, είναι ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης που διαθέτει και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα κλιματισμού, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 5,3 ιντσών, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας. Η τελευταία μάλιστα «εκτοξεύει» την ευελιξία και βοηθά τον επαγγελματία οδηγό να σταθμεύει στα στενά σημεία της πόλης και κάνει την διαδικασία στάθμευσης παιχνιδάκι.

Ecocar Pocco EV 10
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο επαγγελματικό ecocar Pocco EV διατίθεται σε ένα εξοπλιστικό επίπεδο και η τιμή του, σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», είναι 13.610 ευρώ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά ecocar Pocco EV
Κινητήρας: Ηλεκτρικός, 20 ίπποι, 100 Nm
Μετάδοση: Μονής σχέσης, στους μπροστινούς τροχούς
Επιδόσεις: 3 δλ. 0-60 χλμ./ώρα, 90 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα
Αυτονομία: 110 χλμ.
Διαστάσεις (Μήκος/Πλάτος/Ύψος): 2.950/1.490/1.515 χλστ., 1.950 χλστ. μεταξόνιο
Βάρος: 767 κιλά
Χώρος αποσκευών: 797 λίτρα
Τιμή-Τέλη κυκλοφορίας: Από 13.610 ευρώ* – 0
*Η τιμή περιλαμβάνει την κρατική επιδότηση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ