Η Covid-19 «έδιωξε» τη Super73 από τη CES 2022

Super73

Η Έκθεση Τεχνολογίας CES 2022 αναμενόταν ως ένα πολύ σημαντικό event, αφού τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει κατασκευαστές από κάθε πιθανό τομέα: από αυτοκινητοβιομηχανίες μέχρι εταιρείες που παράγουν e-bikes!

Κι ακριβώς όπως πολλές εταιρείες αυτοκινήτου έκαναν πίσω φοβούμενες την έξαρση της παγκόσμιας πανδημίας της Covid-19 (η οποία είχε άλλωστε ματαιώσει τη CES 2021), το ίδιο συνέβη και με κατασκευάστριες ηλεκτρικών ποδηλάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από αυτές ήταν η Super73, η εταιρεία με βάση στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Παρότι η Νεβάδα και το Λας Βέγκας όπου πραγματοποιείται η CES είναι μόλις 2μιση ώρες μακριά με το αυτοκίνητο, η Super73 αποφάσισε να μη κάνει το σύντομο αυτό ταξίδι.

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση αλλά η ασφάλεια της ομάδας μας ενώ το τελευταίο κύμα της Covid-19 επεκτείνετε, ήταν προτεραιότητα», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο Διευθύνων Σύμβουλος του brand, LeGrand Crewse.

Έτσι, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να αποκαλυφθούν τα νέα δημιουργήματα της Super73 και περιμέναμε να δούμε αρκετά. Μάλιστα, υπήρχε έντονη φημολογία πως πέρα από αρκετά νέα e-bikes, η εν λόγω μάρκα θα παρουσίαζε και μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

Άλλωστε μοιάζει αυτό να είναι το πιο ταιριαστό επόμενο βήμα αφού η Super73, φημίζεται για τα ξεχωριστά e-bikes που αντλούν έμπνευση από μοτοσυκλέτες!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμένουμε περαιτέρω πληροφόρηση για το πότε τελικά η αμερικανική μάρκα θα μας συστήσει τα νέα της δημιουργήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ