Η Blaupunkt μπήκε δυναμικά στην αγορά των e-bikes

Blaupunkt Henri

Όπως συμβαίνει όλο και με περισσότερα brands που μάθαμε από άλλους τομείς της τεχνολογίας, έτσι και η Blaupunkt μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι σε ό,τι αφορά στα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Η γερμανική εταιρεία δημιούργησε μία σειρά από μοντέλα, τα οποία μάλιστα έχει λανσάρει και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού Ωκεανού. Αναδιπλούμενα e-bikes, ακόμα και cargo e-trike!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ονόματα των αναδιπλούμενων e-bikes είναι Henri, Fiete και Fiene. Αν και επί της ουσίας, η μοναδικής του διαφορά είναι στο χρώμα!

Όλα έχουν pedal assist μέχρι και τα 32 χλμ./ώρα ενώ υπόσχονται αυτονομία 72 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Ζυγίζουν 20.8 κιλά (ο σκελετός είναι από κράμα μαγνησίου, πράγμα που κρατά χαμηλά το βάρος) και μετά την αναδίπλωση οι διαστάσεις τους είναι 50.8 x 76.2 x 58.4 cm. Μάλιστα έχουν μαγνήτες που τα κρατά διπλωμένα κατά την εύκολη όπως αποδεικνύεται μεταφορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εφοδιάζονται με ηλεκτροκινητήρα 350W με 50 Nm ροπής και με μπαταρία 36V, 10.5Ah, ιόντων-λιθίου, ενεργειακής χωρητικότητας 378Wh.

Πατούν σε τροχούς 20 ιντσών και μπορούν να εξυπηρετήσουν μέχρι και βάρος 120 κιλών. Τα μηχανικά φρένα της Tektro δίνουν σιγουριά ενώ μία μικρή οθόνη LCD δίνει πληροφορία.

Το Henri προσφέρεται σε μαύρο/γκρι χρώμα, το Fiete σε μαύρο/μπλε και το Fiene σε μαύρο/πορτοκαλί. Όσο για την τιμή του, ορίζεται άνω των 1800 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ