Ένα ηλεκτρικό πατίνι που κινείται με ηλιακή ενέργεια (Video)

solar scooter

Το S80 Solar Scooter είναι ένα ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να γεμίσει την μπαταρία του. Έτσι δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για το που θα φορτίσετε, ώστε να συνεχίσετε τη διαδρομή σας.

Η εταιρεία που εξέλιξε το συγκεκριμένο scooter ονομάζεται Jiangsu Snail Zhixing Technology και είναι από την Κίνα. Οι σχεδιαστές, προκειμένου να αυξήσουν κάπως τις επιφάνειες του πατινιού, ώστε να υπάρχει ένα υποτυπώδες panel, έδωσαν αυτό το σχήμα στο εμπρός μέρος, που αρχικά ξενίζει. Όμως δείξτε λίγη κατανόηση, δεν γινόταν διαφορετικά.

solar scooter b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα λοιπόν με τους κατασκευαστές, το S80 Solar Scooter χρειάζεται από 7 έως 14 ώρες ηλιακού φωτός για να φορτιστεί πλήρως. Η ισχύς του είναι 35 έως 70 watt, ενώ η αυτονομία του φτάνει έως τα 35 χιλιόμετρα περίπου. Δεν είναι και τόσο άσχημα για να μετακινείται κανείς από το σπίτι μέχρι τη δουλειά του και πίσω, κάθε μέρα.

Εν τω μεταξύ μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 25 χλμ./ώρα. Από πλευράς εξοπλισμού, περιλαμβάνει ενσωματωμένο GPS ως αντικλεπτικό σύστημα και για να εντοπίζεται η θέση του, ψηφιακό ταμπλό που εμφανίζει την ταχύτητα, την απόσταση και το ποσοστό που απομένει για τη διάρκεια της μπαταρίας, αλλά διαθέτει επίσης φλας και cruise control!

Μια μικρή ιδέα για το πως μοιάζει το ηλιακό αυτό πατίνι, έχετε την ευκαιρία να δείτε, παρακολουθώντας το παρακάτω video.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ