Πατάει Ευρώπη το SUV των ηλεκτρικών πατινιών

Velocifero ONE-X 1

Με παρατσούκλι του το «SUV», το ONE-X της Velocifero έρχεται στην Ευρώπη σε τρεις εκδόσεις συστήματος κίνησης, μπαταρία 1.200 Wh και αυτονομία έως 90 χλμ.

Το ONE-X είναι το νέο ηλεκτρικό maxi-πατίνι της Velocifero, εταιρεία που κατασκευάζει ηλεκτρικά πατίνια, ποδήλατα και μοτοσυκλέτες για κίνηση στην πόλη, και σύντομα θα το δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου.

Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό πατίνι έχει χαρακτηριστεί ως το «SUV» της κατηγορίας και σχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει κίνηση σε όλα τερέν με απόλυτη ασφάλεια και μεγάλη αυτονομία.

Velocifero ONE-X 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Velocifero ONE-X έχει μεγάλες διαστάσεις για μοντέλο του είδους, είναι αναδιπλούμενο για να μπορεί να αποθηκευθεί γρήγορα και εύκολα, ενώ είναι κατάλληλο για διαδρομές μεσαίων αποστάσεων.

Το μήκος του ONE-X είναι 1,38 μέτρα, το ύψος του τιμονιού φτάνει 1,28 μέτρα και η μπαταρία που το εξοπλίζει έχει χωρητικότητα 1.200 Wh, που φροντίζει για αυτονομία έως και 90 χιλιόμετρα.

Ταυτόχρονα, διατίθεται στην αγορά με τρία διαφορετικά συστήματα κίνησης, ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Η βασική έκδοση είναι πισωκίνητη με ηλεκτρομοτέρ 500W, και ακολουθεί με δύο ηλεκτρομοτέρ, έναν ισχύος 250W ανά τροχό ή 500W ανά τροχό.

Velocifero ONE-X 3

Η σχεδίαση του ONE-X είναι αρκετά επιθετική και ο αναβάτης πατά πάνω σε ένα φαρδύ και καλυμμένο με καουτσούκ πάτωμα, ενώ το πλαίσιο του είναι ατσάλινο σωληνωτό για να αντέχει την καταπόνηση στις εκτός δρόμου διαδρομές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, τα ελαστικά είναι φαρδιά τακουνάτα για αυξημένη σταθερότητα, ενώ η μπροστινή ανάρτηση αποτελείται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι που παραπέμπει σε μοτοσυκλέτα. Η πίσω ανάρτησή του αποτελείται από ένα αλουμινένιο ψαλίδι με μονό αμορτισέρ, ενώ τα φρένα του αποτελούνται από δίσκους 160 χλστ. και στους δύο τροχούς με υδραυλική υποβοήθηση.

Το νέο ηλεκτρικό πατίνι της Velocifero θα προσφέρεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, μαύρο/ανθρακί, κίτρινο, κόκκινο και λευκό, και θα πωλείται είτε μέσω του site της εταιρείας είτε μέσω καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, με λιανική τιμή 1.490 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ