Ένα e-bike δώρο με τη συνδρομητική χρήση της Mercedes EQA

Mercedes EQA

Η Mercedes ξεκίνησε την εφαρμογή, στο Βερολίνο, ενός πιλοτικού προγράμματος συνδρομητικής χρήσης της ηλεκτρικής Mercedes EQA, που μαζί με την κάλυψη κάθε κόστους του αυτοκινήτου παρέχει και τη χρήση ενός e-bike Power 7.

Το συνδρομητικό πρόγραμμα Mercedes-EQ City Abo κοστίζει 400 Ευρώ για την αρχική εγγραφή και έπειτα 799 Ευρώ το μήνα, και παρέχει την αμιγώς ηλεκτρική EQA, πλήρη ασφάλιση, συντήρηση, Σέρβις, οδική βοήθεια, καθώς και μηνιαία φόρτιση αξίας 100 € που μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε από τους 200 χιλιάδες σταθμούς φόρτισης Mercedes me ανά την Ευρώπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η συνδρομή παρέχει δωρεάν και τη χρήση του ηλεκτρικού ποδηλάτου Power 7, το οποίο μεμονωμένα κοστίζει 75 € το μήνα. Όπως και με το αυτοκίνητο, έτσι και το e-bike καλύπτεται πλήρως για τη συντήρηση, ασφάλιση και οδική βοήθεια.

Η Mercedes παρέχει το e-bike σε συνεργασία με την εταιτεία Swapfiets, η οποία διαθέτει ποδήλατα -ηλεκτρικά και μη- με συνδρομή στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας και της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τη Mercedes-Benz, ο συνδυασμός της παροχής ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου μαζί με τη συνδρομή του αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, της Mercedes EQA, «είναι ένα ακόμη βήμα προς την ευέλικτη, βιώσιμη αστική κινητικότητα, και αυτή η συνδρομή παρέχει μια εύκολη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση χωρίς μακροχρόνια δέσμευση». Η Mercedes EQA 250 διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 188 ίππων, με αυτονομία 436 χιλιομέτρων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνδρομητική υπηρεσία Mercedes-EQ City Abo αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας, αν η πολιτική της εφαρμογή στο Βερολίνο στεφθεί με επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ