Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό παιδικό ποδήλατο

Light Wolf

Το ποδήλατο που θα σας δείξουμε σήμερα, δεν είναι προς πώληση άρα μην ελπίζετε να κάνετε πρόωρα τον Άι Βασίλη για το παιδί σας.

Μοιάζει όμως σαν «δώρο» αφού όσο και να ψάξετε στην αγορά, δύσκολα θα βρείτε κάτι ανάλογο. Πριν δούμε τις ιδιαιτερότητές του, έχει ενδιαφέρον η ιστορία του. Προέρχεται από άγνωστο κατασκευαστή και αγοράστηκε μέσω της πλατφόρμας AliExpress.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως ο αγοραστής δεν ήταν οποιοσδήποτε πελάτης. Ήταν ο ιδιοκτήτης της Light Wolf. Αν δε σας λέει κάτι το όνομα, πρόκειται για μία γερμανική εταιρεία με έδρα στη Δρέσδη, που εξειδικεύεται στη δημιουργία one-off ποδηλάτων, που ταιριάζουν στα ιδιαίτερα γούστα των πελατών της. Τι νομίζατε, πως αυτά συμβαίνουν μόνο στα αυτοκίνητα;

Η Light Wolf χαρακτηρίζει τα δημιουργήματά της «Ονειρικές Κατασκευές» και πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη ταιριάζει στην περιγραφή. Το πλαίσιο ήταν ήδη από ανθρακονήματα αλλά αφαιρέθηκε κάθε τι περιττό.

Έτσι από τα 2.13 κιλά, το βάρος του ποδηλάτου έπεσε στα 1.8 κιλά. Πράγμα που το καθιστά κατά πάσα πιθανότητα ως το ελαφρύτερο που υπάρχει στο μέγεθός του.

Όμως η φροντίδα δεν αφορούσε μόνο την απώλεια βάρος αλλά την αλλαγή της σέλας που είναι επίσης από ανθρακόνημα, προέρχεται από τη Beast Components και είναι των 22.2 mm. Αντίστοιχη φροντίδα έλαβαν και οι τροχοί, με ταινία Tesa και tubes από τη Schwalbe.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και το αποτέλεσμα, δεν μπορείτε να πείτε: δείχνει εξαιρετικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ