Οι Κινέζοι ετοιμάζουν το δικό τους Suzuki Jimny -Οι νέες πληροφορίες

Baojun KiWi EV SUV 1

Το Baojun Kiwi «Urban Fun Trendy SUV» είναι ένα 4θέσιο ηλεκτρικό 4x4 με προσιτή τιμή και κλασική σχεδίαση.

Το μικρό ηλεκτρικό 4x4 της Baojun κυκλοφορεί καμουφλαρισμένο, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμο για το επίσημο λανσάρισμά του. Η τετράγωνη αισθητική κυριαρχεί σε όλα τα σημεία και σε συνδυασμό με μαύρα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και τους μεγάλους θόλους των τροχών, η off road εικόνα είναι πολύ ισχυρή. Μάλιστα, τα αυτοκίνητα των δοκιμών έχουν κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Baojun KiWi EV SUV 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περασμένο φθινόπωρο μάθαμε ότι η Baojun ετοιμάζει το συγκεκριμένο μοντέλο και εκείνη την εποχή το πρωτότυπο ονομάστηκε Urban Fun Trendy SUV. Όπως αντιλαμβάνεστε, η συγκεκριμένη ονομασία είναι πολύ μεγάλη, αλλά λόγω έλλειψης οποιασδήποτε άλλης, του έμεινε, με ορισμένα Μέσα της Κίνας να αναφέρουν ότι είναι το πραγματικό του όνομα. Θα δείξει.

Baojun KiWi EV SUV 3

Η Baojun ανήκει στις SAIC και General Motors και είναι περισσότερο γνωστή για το Mini EV. Το Urban Fun Trendy SUV θα πωλείται κατά πάσα πιθανότητα με το όνομα KiWi. Το «KiWi» είναι ένα μοντέλο της Baojun, αλλά η τελευταία θα το μετατρέψει σε μάρκα.

Baojun KiWi EV SUV 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εσωτερικό φαίνεται καλοβαλμένο, με δερμάτινα καθίσματα και επενδύσεις στα πάνελ των θυρών και το τιμόνι. Το τελευταίο έχει κανονικές διαστάσεις και στρογγυλό σχήμα, με την στεφάνη να είναι σχετικά χοντρή. Ο οδηγός ενημερώνεται από μία ευρεία οθόνη που εκτελεί χρέη πίνακα οργάνων και συστήματος πολυμέσων.

Baojun KiWi EV SUV 6

Το Urban Fun Trendy SUV αναμένεται να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Baojun KiWi, αλλά με δύο ηλεκτροκινητήρες αντί για έναν. Το KiWi έχει τον κινητήρα του στο πίσω μέρος, με 54 ή 68 ίππους. Με βάση λοιπόν αυτά που γνωρίζουμε ως τωρα, η απόδοση του νέου ηλεκτρικού 4x4 θα είναι τουλάχιστον 110 ίπποι.

Το επίσημο λανσάρισμά του έχει επαναπρογραμματιστεί για την Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης του 2023 τον ερχόμενο Απρίλιο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ