Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Toyota C-HR

Toyota C-HR

Η Toyota Motor Europe ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η παραγωγή της νέας γενιάς του C-HR, μαζί παράλληλα με την εκκίνηση των λειτουργιών του πρώτου Ευρωπαϊκού εργοστασίου συναρμολόγησης μπαταριών.

Το νέο C-HR κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Toyota Motor Europe στην επαρχία Σαγγαρίου στην Τουρκία, μετά από επένδυση 308 εκατομμυρίων της ιαπωνικής μάρκας στις εγκαταστάσεις της, ώστε το εργοστάσιο της Toyota να είναι και το πρώτο στην Ευρώπη που παράγει και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα.

Πλέον, μετά και από τη νέα αυτή επένδυση της Toyota, η συνολική επένδυση της μάρκας στο εργοστάσιο της Τουρκίας αγγίζει τα 2,5 δις. ευρώ.

Toyota C-HR
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλέον, εκτός του νέου Toyota C-HR και της Corolla Sedan που κατασκευαζόταν ήδη εκεί και θα συνεχίσει να κατασκευάζεται εκεί, το νέο εργοστάσιο θα μπορεί να συναρμολογεί έως και 75.000 μπαταρίες για plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης κάθε έτος λειτουργίας του.

Το νέο Toyota C-HR έρχεται με 4 διαφορετικές εκδόσεις συστημάτων κίνησης, 2 προσθιοκίνητες υβριδικές με μοτέρ 1,8 ή 2,0 λίτρων, 1 τετρακίνητη υβριδική με μοτέρ βενζίνης 2,0 λίτρων, αλλά και για πρώτη φορά, με plug-in υβριδικό σύστημα με κινητήρα βενζίνης επίσης 2,0 λίτρων.

Toyota C-HR

Στην Ελλάδα το νέο Toyota C-HR είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες, με τιμές που εκκινούν στη χώρα μας από τα 29.300 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ