Ο πιο άτυχος παραβάτης οδηγός: «Έφαγε» 3 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα μέσα σε μόνο 2 ώρες

Οδηγός BMW X5 υπερβολική ταχύτητα 2023

Ακριβά πλήρωσε το τίμημα της απροσεξίας του ένας οδηγός BMW περνώντας με υπερβολική ταχύτητα σε ένα δρόμο όπου η Τροχαία είχε στήσει καρτέρι.

Αντιμέτωπη με οδηγούς που κινούνται με μεγάλη συχνότητα πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας έρχεται η Τροχαία στην κομητεία Ζάλα της Ουγγαρίας, η οποία βρίσκεται στα βορειοδυτικά της χώρας.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η τοπική Αστυνομία έχει αποφασίσει να κάνει συνεχόμενους ελέγχους σε συγκεκριμένους δρόμους στην περιοχή με στόχο να «συνετίσει» όσους περισσότερους οδηγούς είναι δυνατό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο οδηγός μίας BMW X5, ο οποίος προφανώς δεν γνώριζε ότι στο δρόμο που βρισκόταν υπήρχαν πολλά κινητά συνεργεία της Αστυνομίας που είχαν στήσει ραντάρ σε διαφορετικές τοποθεσίες, με αποτέλεσμα να «πιαστεί» πηγαίνοντας με υπερβολική ταχύτητα σε διάστημα μόλις δύο ωρών.

Το περιστατικό έλαβε μέρος πριν από έναν περίπου μήνα, στις 17 Απριλίου, με τα ραντάρ ταχύτητας της Τροχαίας, που βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο 74, να καταγράφουν τον οδηγό της BMW X5 να κινείται με ταχύτητα της τάξης των 159 χλμ./ώρα, όταν το όριο στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου ήταν μόλις 90 χλμ./ώρα.

Δεκαπέντε περίπου λεπτά της ώρας, μετά την πρώτη καταγραφή που έγινε στις 13.51 και 18 χιλιόμετρα πιο κάτω, η ίδια BMW X5 εξακολουθούσε να κινείται πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας των 90 χλμ./ώρα και εντοπίστηκε από το ραντάρ να κινείται με 130 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σα να μην έφτανε αυτό ο οδηγός της BMW X5 συνέχισε να παρανομεί ακόμη και όταν μπήκε σε κατοικημένη περιοχή με αποτέλεσμα να πιαστεί μία περίπου ώρα μετά από το ραντάρ της περιοχής κινούμενος με 73 χλμ./ώρα σε ζώνη με μέγιστο όριο τα 60 χλμ./ώρα.

Στην τελευταία παράνομη ενέργεια του εν λόγω οδηγού η τοπική αστυνομία τον σταμάτησε και του έκοψε επιτόπου κλήση, ενώ για τις άλλες δύο περιπτώσεις ο οδηγός έλαβε τις κλήσεις ταχυδρομικώς, ενώ το δίπλωμά του χρεώθηκε και με πόντους ποινής.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ