Τράκαρε το αυτοκίνητο της Google - Δείτε τις εικόνες

google autokinito atihima

Το αυτοκίνητο του Google Street View συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα σε διασταύρωση, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλες ζημιές.

Ατύχημα εν ώρα… εργασίας για ένα από τα αυτοκίνητα της Google, το οποίο συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ σε μια διασταύρωση στην πόλη Ovidiu της Ρουμανίας, στις 23 Μαρτίου.

Ειδικότερα, πρόκειται για το αυτοκίνητο του Google Street View το οποίο «χτένιζε» τους δρόμους της ρουμανικής πόλης προκειμένου να αναβαθμίσει τους χάρτες της εταιρείας.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο της Google -Opel Astra 5ης γενιάς- δεν παραχώρησε προτεραιότητα σε ένα άλλο όχημα σε διασταύρωση, με αποτέλεσμα να προκληθεί σφοδρή σύγκρουση. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο φρόντισε για την διακομιδή ενός επιβάτη του άλλου οχήματος στο νοσοκομείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
αυτοκίνητο google ατύχημα

Σημειώνεται ότι τα αυτοκίνητα της Google Street View βρίσκονται εδώ και αρκετό στη Ρουμανία προκειμένου να συλλέξουν φωτογραφίες από δρόμους και τουριστικά σημεία ενδιαφέροντος ώστε να επικαιροποιήσουν την υπηρεσία Street View.

Το Street View παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να δουν σε 360 μοίρες κάθε δρόμο στον πλανήτη, επιτρέποντάς τους, επίσης, να περιηγηθούν μέσα σε μνημεία κ.ο.κ.

Τις τελευταίες εβδομάδες τα αυτοκίνητα της Google Street View έχουν βγει και στους δρόμους της Ελλάδας, πραγματοποιώντας τρισδιάστατη χαρτογράφη, προκειμένου να αναθεωθούν οι χάρτες της εταιρείας και το Street View.

Η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 15 Δεκεμβρίου 2023 στις περιοχές της Αττικής, της Βόρειας Κρήτης, της Κεντρικής Ελλάδας, της Ηπείρου, της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Ιονίου, της Πελοποννήσου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν τη δημοσίευση των ενημερωμένων χαρτών, τα πρόσωπα και οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων θολώνονται, με τους πολίτες να έχουν το δικαίωμα να επισημάνουν τυχόν ελλείψεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ