Τραγικό ατύχημα μπροστά στις κάμερες σε αγώνα drag (Video)

Drag Race έκρηξη

Πέντε τραυματίες άφησε πίσω της η έκρηξη σε ένα αγωνιστικό όχημα το οποίο προετοιμαζόταν για τη συμμετοχή του σε drag race στο Σίντνεϊ της Αυστραλίας.

Ένα τραγικό ατύχημα κατέγραψαν οι κάμερες τηλεοπτικού δικτύου σε αγώνα drag, τη στιγμή που ένα από τα αγωνιστικά οχήματα προετοιμάζονταν για τη συμμετοχή τους σε αυτόν.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν για ανεξήγητο λόγο σημειώθηκε μια έκρηξη στον χώρο κινητήρα του αγωνιστικού οχήματος, τη στιγμή που αυτός δεχόταν τις περιποιήσεις του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Η έκρηξη τραυμάτισε πέντε μηχανικούς της ομάδας, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό ήδη έχει τεθεί υπό διερεύνηση από τη διοργανώτρια αρχή των αγώνων, γεγονός που έχει οδηγήσει την αγωνιστική ομάδα στην οποία ανήκε το όχημα να διακόψει την ενημέρωση σχετικά με το περιστατικό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η στιγμή της έκρηξης καταγράφηκε τόσο από τις κάμερες τηλεοπτικού δικτύου όσο και από εκείνες που βρίσκονται τοποθετημένες πάνω στο αγωνιστικό μονοθέσιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ