Το Toyota RAV4 αποκτά την πιο σπορτίφ έκδοση GR Sport

Toyota RAV 4 GR Sport

Η Toyota αποκαλύπτει τη νέα GR Sport έκδοση στη γκάμα του RAV4 διευρύνοντας τις επιλογές με μία σπορτίφ φιλοσοφίας προσθήκη.

Η νέα έκδοση GR Sport κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς φέρει τα σήματα της Gazoo Racing στο εμπρός αλλά και το πίσω μέρος. Οι αισθητικές αλλαγές φυσικά δεν σταματούν εκεί αφού η συγκεκριμένη έκδοση φέρει μαύρα γυαλιστερά φιλέτα στους θόλους των τροχών, ενώ στο ίδιο φινιρισμα είναι τόσο οι ποδιές όσο και τα διακοσμητικά φιλέτα στην πίσω πόρτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφορετικά είναι τα πλαίσια στους LED προβολείς ομίχλης με το μοτίβο τους να αντιστοιχεί σε εκείνο της γρίλιας, η οποία είναι επίσης μαύρη γυαλιστερή, ενώ στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα έχει προστεθεί ένα σπόιλερ που έχει διαφορετικό χρώμα στην φουλ υβριδική και την plug-in υβριδική έκδοση του RAV4 (ασημί και γκρι αντίστοιχα).

Η εξωτερική εικόνα της νέας έκδοσης GR Sport του SUV των Ιαπώνων ολοκληρώνεται με τις νέες ζάντες των 19 ιντσών, επίσης βαμμένες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, οι οποίες αποτελούν μέρος του στάνταρ εξοπλισμού και κατασκευάζονται με μια νέα τεχνική υψηλής ακρίβειας.

Οι GR Sport λεπτομέρειες είναι εμφανείς και στο εσωτερικό του RAV4. Τα σπορ σχεδίασης εμπρός καθίσματα φέρουν επενδύσεις από συνθετικό δέρμα, ενώ στα προσκέφαλα βλέπουμε ανάγλυφο το σήμα της Gazoo Racing. Οι ραφές στις επενδύσεις είναι ασημί και κάνουν την εμφάνισή τους στα καθίσματα, τον επιλογέα και το τιμόνι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τιμόνι βλέπουμε επίσης το GR στο κάτω μέρος του, ενώ τόσο αυτό όσο και οι πόρτες φέρουν νέα διακοσμητικά φιλέτα σε gunmetal φινίρισμα. Το σήμα της Gazoo Racing κάνει, τέλος, την εμφάνισή του και στα πατάκια της έκδοσης.

Στον στάνταρ εξοπλισμό της έκδοσης ανήκουν, μεταξύ άλλων, ο πίνακας πληροφοριών του οδηγού με διαγώνιο στις 12,3 ίντσες, όπως και η οθόνη αφής των 10,5 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, η ηλεκτρική ρύθμιση για τα εμπρός καθίσματα και η ολοκληρωμένη ομπρέλα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης Toyota Safety Sense.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Toyota δεν σταμάτησε στις αισθητικές αλλαγές στη νέα έκδοση GR Sport του RAV4 αλλά προχώρησε και σε βελτιώσεις που αφορούν στην δυναμική συμπεριφορά του. Συγκεκριμένα η απόδοση των αμορτισέρ έχει ρυθμιστεί εκ νέου και οι νέες αποσβέσεις έχουν «συμπαραστάτες» τα νέα και σκληρότερα αμορτισέρ.

Η νέα GR Sport έκδοση θα είναι διαθέσιμη τόσο για το φουλ υβριδικό RAV4 όσο και με το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και θα είναι διαθέσιμο στο κοινό προς τα τέλη της χρονιάς.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ