Το Toyota RAV4 αλλάζει πρόσωπο και χαρακτήρα

Toyota RAV4

Μια δυναμικότερη όψη απέκτησε το Toyota RAV4 στην έκδοση Adventure, αναδεικνύοντας τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του.

Μια ακόμα επιπλέον εξοπλιστική έκδοση αποκτά το Toyota RAV4, επιχειρώντας να ενισχύσει το δυναμικό του προφίλ. Ο λόγος για το Toyota RAV4 Adventure, το οποίο δεν αρκείται στις εξοπλιστικές αναβαθμίσεις αλλά κάνει ένα βήμα παραπάνω, επενδύοντας στα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του ιαπωνικού SUV.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι μεγαλύτερες σε αριθμό παρεμβάσεις εντοπίζονται στο ρύγχος του αμαξώματος. Εκεί, οι νέες χρωματικές επιλογές και οι σχεδιαστικές αλλαγές στον προφυλακτήρα και την κεντρική εισαγωγή αέρα, διαμορφώνουν μια ελκυστικότερη όψη.

Toyota RAV4 2021
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σκουρόχρωμες επιφάνειες του αμαξώματος σε συνδυασμό με τις μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος αποτελούν ένα ακόμα στοιχείο που καθιστά το Toyota RAV4 Adventure ξεχωριστό.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι εκείνες που αναλαμβάνουν να διατυπώσουν την ιδιαιτερότητα της έκδοσης, την ίδια στιγμή που λεπτομέρειες όπως οι φωτιζόμενοι διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα, οι USB-C θήρες φόρτισης και οι ηλεκτρικές ρυθμίσεις των μπροστινών καθισμάτων κάνουν τη διαφορά.

Όπως είναι γνωστό, το Toyota RAV4 προσφέρεται στην ευρωπαϊκή αγορά σε υβριδικού συνδυασμούς, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 2,5 λίτρων.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, στις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου δεν έχουν πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις, με την παλέτα των εκδόσεών του να διαμορφώνεται από δικίνητες και τετρακίνητες υβριδικές διαμορφώσεις, καθώς και από την κορυφαία όλων plug-in υβριδική έκδοση των 306 ίππων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διάθεση του ανανεωμένου Toyota RAV4 πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές τις επόμενες χρονιάς, διαθέτοντας στην εξοπλιστική γκάμα και την πιο περιπετειώδη έκδοση Adventure.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ