Θηριώδες Land Rover αποδίδει 1.100 ίππους

scarbo

Αν πιστεύετε ότι τα Ford Bronco και Jeep Wrangler μονοπωλούν το ενδιαφέρον ως ρετρό και σκληροτράχηλα εκτός δρόμου οχήματα, είναι γιατί δεν έχετε δει ακόμα το νέο Land Rover της Scarbo Vintage.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατασκευάστηκε από την εταιρεία που είχε εξελίξει και το «Hoonipigasus» του Ken Block. Θα διατίθεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα ή ως αμιγώς ηλεκτρικό, χρησιμοποιώντας μπαταρίες μονάχα.

scarbo b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και στις δύο παραλλαγές, η ιπποδύναμη είναι άνω των 1.000 ίππων. Στην περίπτωση του ICE, η ισχύς ανέρχεται στους 1.100 ίππους και τροφοδοτούνται από μια δεξαμενή καυσίμου 246 λίτρων, ενώ στην EV έκδοση, οι 1.006 ίπποι παίρνουν ενέργεια από μια μπαταρία 75 kWh.

Το θηριώδες Land Rover SV χρησιμοποιεί αερανάρτηση (η διαδρομή είναι 762 mm) και η κίνηση μπορεί να μεταδίδεται στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, με δυνατότητα κλειδώματος των διαφορικών. Τα πελώρια ελαστικά φορούν σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών και οι εξαπίστονες δαγκάνες των φρένων Brembo (διαμέτρου 400 mm), συνδυάζονται με κεραμικούς δίσκους. Η τετραδιεύθυνση είναι στάνταρ.

scarbo c

Στο εσωτερικό, δεσπόζουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών και το σύστημα πολυμέσων με οθόνη 12,8 ιντσών. Τα υλικά στην καμπίνα αποτελούνται μεταξύ άλλων από αλουμίνιο, αλλά και alcantara. Υπάρχουν μόνο δύο θέσεις για επιβάτες, όμως ο χώρος αποσκευών θεωρείται ιδιαίτερα γενναιόδωρος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Scarbo Vintage θα φτιάχνει ένα Land Rover σαν κι αυτό, μόνο κατά παραγγελία. Το κόστος ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο δολάρια! Μετά τα SV F1 και SV RSR, αυτό είναι το τρίτο που έχει δημιουργήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ