Τετράτροχα «διαμάντια» σαπίζουν παρατημένα σε γαλλική φάρμα (Video)

Barn Find France

Μια BMW 2000 CS, μια Citroen DS και δεκάδες άλλα θρυλικά αυτοκίνητα του παρελθόντος σκούριαζαν επί δεκαετίες στις αποθήκες και στους αχυρώνες μιας παρατημένης φάρμας στη Γαλλία.

Τα αυτοκίνητα, που πρέπει να μετριούνται σε τριψήφιο αριθμό, βρίσκονται σε κάθε είδους κατάσταση. Κάποια επιδέχονται ανακατασκευής αν βρεθεί κάποιος εύπορος συλλέκτης, ενώ άλλα -ειδικά όσα παρατήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους, τυλιγμένα από τα χορτάρια, τα κλήματα και τα αγκάθια του χωραφιού- έχουν αποσυντεθεί και έχει απομείνει μόνο ο σκελετός τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα πολλά από τα αυτοκίνητα της στοιχειωμένης αυτής συλλογής είναι γαλλικά, όμως υπάρχουν και πολλά αμερικάνικα, βρετανικά και βεβαίως γερμανικά. Πολλά είναι επαγγελματικά, όπως ένα φορτηγάκι του πυροσβεστικού σώματος με έναν γερανό στην καρότσα του.

Η κατάσταση αποσύνθεσης πολλών εκ των αυτοκινήτων αυτών ενδεχομένως να υποδεικνύει ότι ίσως πρόκειται για ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων, παρά για μια συλλογή που απλώς ξέμεινε στα βάθη του χρόνου. Κανείς δεν γνωρίζει, ακόμη, το παρελθόν της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κυρίως κτήριο της φάρμας φιλοξενεί και τα σημαντικότερα αυτοκίνητα. Εκεί, όπως βλέπουμε στο παρακάτω video, μπορεί κανείς να συναντήσει μια BMW 2000 CS που μοιάζει να βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση, κάτω απο το παχύ φιλμ σκόνης. Φυσικά το ταμπλο της έχει σπασίματα και οι επενδύσεις κρέμονται από τις ραφές τους, αλλά γενικώς το γερμανικό coupe δείχνει να επιφέχεται αναστήλωσης. Αρκεί να βρεθεί και μια νέα κυλινδροκεφαλή, καπώς η πρωταρχική του απουσιάζει.

Στο ίδιο σημείο μπορεί να δει κανείς και δύο σημαντικές Mercedes-Benz, μία 450 SE και μία SLC. Κι ακόμη, αρκετές Panhard 24, ένα φορτηγάκι με ποδήλατα στην καρότσα του, και πολλά άλλα. Δείτε το Video του YouTuber με την ονομασία «The Bearded Explorer», που οδήγησε πάνω από 10 ώρες για να φτάσει σε αυτόν τον χαμένο αυτοκινητικό θησαυρό:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ