Τετρακίνητο γίνεται το Jeep Avenger

Jeep Avenger

Η γκάμα του Jeep Avenger διευρύνεται και αποκτά σύντομα μια πιο σκληροτράχηλη έκδοση, που θα διαθέτει τετρακίνηση. Το 4xe, έχει εντοπιστεί εξάλλου να πραγματοποιεί δοκιμές στην Ευρώπη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το εν λόγω μοντέλο, θα ενστερνίζεται χαρακτηριστικά στη σχεδίασή του από εκείνα που είχαμε πρωτοδεί σε ένα πρωτότυπο του 2022. Εκτός από σχάρα στην οροφή, το crossover θα μπορούσε να εξοπλίζεται με νέες ζάντες και πιο χωμάτινα ελαστικά.

Jeep Avenger b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκίτσο που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν, απεικόνιζε φρεσκαρισμένο μπροστινό μέρος με πράσινες λεπτομέρειες. Αυτά όμως θα φανούν όταν γίνει η παρουσίασή του. Στο εσωτερικό, το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν αλλαγές και η εικόνα να παραμείνει μινιμαλιστική, με μια ψηφιακή οθόνη 7 ή 10,25 ιντσών ως πίνακα οργάνων και άλλη μία 10,25 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων.

Όπως είχε ανακοινωθεί το Avenger 4xe, θα χρησιμοποιεί ένα… φιλικό προς το περιβάλλον υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, το οποίο θα αποτελείται από έναν κινητήρα 136 ίππων και δύο ηλεκτροκινητήρες 29 ίππων, που θα συνδυάζονται με ένα 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η εταιρεία έχει δηλώσει πως η τεχνολογία «power looping», θα επιτρέπει την πρόσφυση σε όλους τους τροχούς, ανεξάρτητα από την κατάστασης της μπαταρίας.

Jeep Avenger c

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται τους επόμενους μήνες, ενώ οι παραγγελίες ενδέχεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του έτους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ