Μυστήριο με το Tesla που βρέθηκε να επιπλέει στον ωκεανό (video)

Μυστήριο με το Tesla Model 3 που βρέθηκε στον ωκεανό

Στον... ωκεανό μισοβυθμισμένο βρέθηκε μυστηριωδώς ένα Tesla Model 3 με τις αρχές να βρίσκουν τελικά την άκρη του νήματος έπειτα από έρευνα.

Ειδικότερα στις 31 Οκτωβρίου, η Πυροσβεστική της αμερικάνικης παραθαλάσσιας πόλης Carpinteria, που βρίσκεται στην φημισμένη κομητεία Santa Barbara των Ηνωμένων Πολιτειών, έλαβαν κλήση για ένα μυστήριο Tesla Model 3, το οποίο βρισκόταν μισοβυθισμένο λίγα μέτρα από την ακτή.

Για τα σωστικά συνεργεία που κατέφθασαν στο σημείο, το μυστήριο πήρε νέες διαστάσεις αφού -ευτυχώς- δεν εντόπισαν κανένα επιβάτη στον μέσα στο εγκαταλελειμμένο ηλεκτρικό μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας.

Παράλληλα και στις έρευνες που ακολούθησαν και πραγματοποίησαν στη γύρω περιοχή από την Πυροσβεστική δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος ή άλλο στοιχείο που να συνδέεται με το Model 3.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα από αυτό ανέλαβε δράση το γραφείο του Σερίφη της περιοχής με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τον ιδιοκτήτη του Tesla Model 3 εντός της ημέρας.

Σύμφωνα και με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομίας, ο οδηγός του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ο οποίος είναι σώος και αβλαβής, θεώρησε ότι δεν θα ήταν κακή η ιδέα να πάρει το αυτοκίνητο του και να οδηγήσει στην αμμώδη παραλία της περιοχής.

Φυσικά η ιδέα του οδηγού του Model 3 δεν πήγε και πολύ καλά αφού βρέθηκε σύντομα κολλημένος στην άμμο. Στους κακούς υπολογισμούς του οδηγού ήρθε έπειτα από λίγο να προστεθεί και το φαινόμενο της παλίρροιας, το οποίο και δεν του άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης εκτός από την... φυγή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περίεργο βέβαια είναι ότι ο εν λόγω οδηγός δεν ασχολήθηκε να ειδοποιήσει της αρχές για τη βύθιση του Tesla, η οποίες ανέφεραν παράλληλα ότι δεν ασκήθηκε δίωξη γι' αυτό, παρά το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη παραλία απαγορεύεται η είσοδος των οχημάτων.

Υπογράμμισαν πάντως ότι η απομάκρυνση του Tesla από την παραλία είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη του, ενώ ανέφεραν ότι παρά το γεγονός ότι το Model 3 έμεινε μισοβυθισμένο στο νερό για πάρα πολλές ώρες δεν υπήρξε διαρροή επικίνδυνων χημικών στη θάλασσα.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ