Νέες προσλήψεις από την Tesla στην Ευρώπη: Αναζητά 340 υπαλλήλους - Ποιες είναι οι ειδικότητες

Tesla Giga Berlin

Όλα είναι έτοιμα για τη λειτουργία του πρώτου Gigafactory της Tesla στην Ευρώπη, και η εταιρεία αναζητά πλήθος εργαζομένων.

Μετά από καθυστερήσεις αρκετών μηνών, η Tesla έλαβε το "πράσινο φως" από τις γερμανικές αρχές ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή στο εργοστάσιο αυτοκινήτων της κοντά στο Βερολίνο.

Ενώ αναμένεται η έναρξη των παραγωγικών διαδικασιών, η Tesla εργάζεται πυρετωδώς πάνω στη στελέχωση του πρώτου της ευρωπαϊκού Gigafactory και στο πλαίσιο αυτό έχει εκδώσει... αγγελία στο επίσημο site της για 340 θέσεις εργασίας.

Αυτές αφορούν πλήθος ειδικοτήτων, για μια πληθώρα τμημάτων, από το HR και την εφοδιαστική αλυσίδα μέχρι και τα τμήματα παραγωγής, περιβάλλοντος και υγείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία κολοσσός στην ηλεκτροκίνηση αναζητά ειδικούς στις βάσεις δεδομένων, in-house οδηγούς φορτηγών, μηχανικούς λογισμικού (software engineers), υπεύθυνους βαρδιών, μηχανολόγους μηχανικούς, επικεφαλής για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, επιθεωρητές ποιότητας, εργάτες, αλλά και "πρακτικάριους".

Για να δείτε τις αγγελίες της Tesla στη Γερμανία μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Η Tesla έχει λάβει την τελική έγκριση από τις γερμανικές αρχές για την έναρξη λειτουργίας του γερμανικού Gigafactory και προετοιμάζεται για μια τελετή έναρξης, η οποία είναι προγραμματσιμένη για τις 22 ή 23 Μαρτίου.

Γερμανικά δημοσιεύματα έχουν αναφέρει ότι η Tesla στοχεύει να παράγει πάνω από μισό εκατομμύριο αυτοκίνητα ετησίως στο εργοστάσιό της στο Βερολίνο (και συγκεκριμένα στο Grunheide του Βραδεμβούργου), μαζί με μπαταρίες για αυτά τα αυτοκίνητα. Οι συνολικές θέσεις εργασίας θα είναι τουλάχιστον 12.000.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ