Θησαυρός 500 σπάνιων αυτοκινήτων βγαίνει σε δημοπρασία - Πού βρέθηκε (video)

Τεράστιος θησαυρός από γαλλικά αυτοκίνητα βγαίνει στο σφυρί

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του γαλλικού κλασικού αυτοκινήτου είναι η τεράστια συλλογή μοντέλων που "ήρθε" στην επιφάνεια και αναμένεται να βγει σύντομα στο σφυρί.

Μια πραγματικά τεράστια συλλογή αυτοκινήτων έχει τραβήξει αυτές τις ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας έπειτα και από σχετική απόφαση που πάρθηκε για να βγει σε πλειστηριασμό το μεγαλύτερο μέρος της.

Η συλλογή βρίσκεται στο χωρίο Leigneux στη Γαλλία μέσα στα κτίρια ενός παλιού εγκαταλελειμμένου εργοστασίου αλλά και γύρω από αυτά με το αριθμό των αυτοκινήτων να φτάνει στο άκρως εντυπωσιακό συνολικό νούμερο των 650 μονάδων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεγαλύτερο μέρος της εντυπωσιακής συλλογής -περίπου 500- αποτελείται από πολύ γνωστά μοντέλα της Citroen διαφόρων ετών, με 120 από αυτά να είναι 2CV και DS, ενώ ανάμεσά τους μπορεί να βρει κανείς και μεταγενέστερα μοντέλα της γαλλικής εταιρείας όπως είναι η BX και η Xantia.

Στη συλλογή ανήκουν και μοντέλα των Peugeot και Renault, ενώ δεν απουσιάζουν και αυτοκίνητα άλλων Ευρωπαίων κατασκευαστών, όπως είναι εκείνα των Mercedes και Porsche και Meharis. Μέρος της συλλογής είναι και van μοντέλα.

Για την τεράστια συλλογή των κυρίως γαλλικών αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί μια μαραθώνια δημοπρασία, η οποία θα ξεκινήσει στις 19 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και τις 25 του μήνα, στην τοποθεσία που "φιλοξενούνται" τα αυτοκίνητα.

Ο μεγάλος γαλλικός τετράτροχος θησαυρός άνηκε στον μηχανικό Denis Loumas, ο οποίος δημιούργησε τη συλλογή μέσα σε διάστημα πολλών ετών και έπειτα την πώλησε σε φίλους του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί υπάρχουν μοντέλα που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θεωρούνται λειτουργικά. Υπάρχει όμως και ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης, ενώ στο σφυρί αναμένεται να βγουν και "ορφανοί" κινητήρες.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ