Τέλος το service στο αυτοκίνητο -Η εταιρεία που θέλει να αλλάξει τα δεδομένα

Καλοκαιρινή φροντίδα αυτοκινήτου -επίσημες προσφορές service

Τέλος στο παραδοσιακό service των αυτοκινήτων θέλει να βάλει μεγάλος κατασκευαστής εκμεταλλευόμενος την πρόοδο της τεχνολογίας και τον εξηλεκτρισμό των τεσσάρων τροχών.

Η περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου θεωρείται επιβεβλημένη για την αξιόπιστη και σωστή του λειτουργία σε βάθος χρόνου και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σχέσης ενός οδηγού με το όχημά του.

Σε γενικές γραμμές και παρόλο που έχουν γίνει πιο περίπλοκα και έχουν πολύ περισσότερα ηλεκτρονικά συστήματα, ακόμη και σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, τα σύγχρονα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από μεγάλες και γνωστές εταιρείες είναι πιο αξιόπιστα ενώ αναλογικά απαιτούν και λιγότερη συντήρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κατασκευαστές εξακολουθούν φυσικά να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να κάνουν τα μοντέλα τους ακόμη πιο αξιόπιστα, ωστόσο υπάρχει και ένας που πιστεύει ότι η ώρα για να εξαλειφθεί πλήρως η περιοδική συντήρηση -τουλάχιστον στα επιβατικά μοντέλα- έχει πλέον φτάσει.

Ο λόγος για την Tesla, η οποία και μέσω του αφεντικού της Elon Musk έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η καλύτερη συντήρηση ενός αυτοκινήτου είναι η μηδενική συντήρηση.

Και αν για τα συμβατικά αυτοκίνητα κάτι τέτοιο φαντάζει επί της ουσίας αδύνατο, λόγω των δεκάδων κινούμενων μερών που φέρουν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης που χρησιμοποιούν, τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα αποτελούν μια καλή «αφετηρία» για την επίτευξη του στόχου της μηδενικής συντήρησης.

Η αμερικάνικη εταιρεία δείχνει να επιταχύνει τις προσπάθειές της για την εξάλειψη της συντήρησης στα αυτοκίνητά της, σύμφωνα και με την τελευταία ανακοίνωση-αγγελία που έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την αγγελία που έχει τίτλο «Sr. Manager, Zero Service» (Ανώτερος Διευθυντής, Μηδενική Συντήρηση), η αμερικάνικη εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου στελέχους της, το οποίο θα αναλάβει το μεγαλεπήβολο πλάνο να βρει και να εξαλείψει του λόγους που τα αυτοκίνητα της Tesla χρειάζονται συντήρηση.

Το εν λόγο άτομο θα συνεργάζεται στενά και με τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές της αμερικάνικης εταιρείας για να φέρει στην επιφάνεια «ευκαιρίες» που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην πράξη ώστε τα μοντέλα της Tesla να γίνουν πιο αξιόπιστα, πιο ποιοτικά αλλά και πιο εύκολα στη συντήρησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι για το πλάνο της Tesla που θέλουν και μπορούν να εργαστούν στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τη νέα θέση εργασίας της αμερικάνικης εταιρείας εδώ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ