Τέλος η σαμπρέλα από τα ποδήλατα -Το κόλπο που δίνει τη λύση στα σκασμένα λάστιχα

ποδήλατο μπαλάκια τένις

Ένα ακόμα ποδήλατο που ξεφεύγει από τα όρια της λογικής παρουσίασε ο άνθρωπος που επιθυμεί να μας κάνει να ξεχάσουμε όσα γνωρίζαμε για το συγκεκριμένο μεταφορικό μέσο.

Ένα από τα δημοφιλέστερα μεταφορικά μέσα είναι το ποδήλατο το οποίο επιτρέπει στον αναβάτη να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, την ίδια ώρα που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Όπως ωστόσο κάθε μεταφορικό μέσο, έτσι και το ποδήλατο μπορεί να υποστεί κάποια βλάβη, αφήνοντας τον αναβάτη ξεκρέμαστο. Η συχνότερη αιτία «παροπλισμού» των ποδηλάτων είναι τα σκασμένα ελαστικά -ένας πραγματικός εφιάλτης για οποιονδήποτε κάνει χρήση του εν λόγω μεταφορικού μέσου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται, ωστόσο, για ένα εγγενές μειονέκτημα του ποδηλάτου το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί, όπως φαίνεται από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο κανάλι “The Q” του Youtube το οποίο αριθμεί πάνω από 13 εκατ. συνδρομητές.

Στο βίντεο το αντίδοτο στο σκάσιμο των ελαστικών δίνουν κάποια… μπαλάκια του τένις τα οποία επωμίζονται τον ρόλο της απορρόφησης των κραδασμών, αντικαθιστώντας τη συμβατική σαμπρέλα των τροχών.

Ειδικότερα, ο δημιουργός αυτού του επαναστατικού ποδηλάτου χρησιμοποίησε συνολικά 60 μπαλάκια του τένις τα οποία έχουν «ντύσει» τους τροχούς, ενώ για λόγους ασφαλείας πάνω τους έχει τοποθετηθεί ένα ελαστικό.

ποδήλατο μπαλάκια τένις

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το επαναστατικό αυτό ποδήλατο κινείται δίχως ιδιαίτερη δυσκολία, αναπτύσσοντας αρκούντως ικανοποιητικές ταχύτητες, την ίδια ώρα που στρίβει δίχως ο αναβάτης να καταβάλει ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια.

Μέσω της συγκεκριμένης δημιουργίας, ο εμπνευστής του ποδηλάτου με τα μπαλάκια τένις δεν διεκδικεί κάποιο βραβείο καινοτομίας, καθώς το μόνο που αποζητά από την εξέλιξη του εν λόγω μεταφορικού μέσου είναι η διασκέδαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στο κανάλι “Τhe Q” βλέπουμε ένα ποδήλατο που ξεφεύγει από τα όρια της λογικής, μιας και στο portfolio του δημιουργού συναναντάμε ποδήλατα με… τριγωνικούς αλλά και τετράγωνους τροχούς.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ