Τέλος οι «κομμένες» εξατμίσεις σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες

ελασ2

Οι αστυνομικοί αφαίρεσαν δεκάδες άδειες κυκλοφορίας, διπλώματα και ακινητοποίησαν 19 οχήματα.

Δίχως τέλος φαίνεται ότι είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας στον Άλιμο και στην Αγία Βαρβάρα με στόχο τα οχήματα που κινούνται με «κομμένες» εξατμίσεις ή διαθέτουν ηχοσυστήματα τα οποία προκαλούν μεγάλη ηχορύπανση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο αυτό, βεβαιώθηκαν 145 παραβάσεις Κ.Ο.Κ., για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, εκ των οποίων οι 48 αφορούσαν σε μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 14 σε θόρυβο, οι 14 σε στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, οι 13 σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 7 σε φιμέ μεμβράνες, οι  6 σε έλλειψη κρατικής πινακίδας, οι 3 σε ΚΤΕΟ, οι 3 σε στέρηση καθρέφτη, οι 2 σε οδήγηση σε κατάσταση μέθης, η μία σε ανασφάλιστο όχημα, η μία σε επίδειξη και οι 33 σε λοιπές παραβάσεις.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 50 άδειες κυκλοφορίας, 43 άδειες ικανότητας οδήγησης και 12 πινακίδες (5 ζεύγη και 2 μονές), ενώ επιπλέον, ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν 19 οχήματα.

Η Ελληνική Αστυνομία προειδοποιεί ότι θα συνεχίσει προς την κατεύθυνση προτεραιοποίησης της οδικής ασφάλειας, συνεχίζοντας με συνέπεια τους στοχευμένους ελέγχους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το video της Ελληνικής Αστυνομίας:

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ