Τα νέα Fiat 500 και 500X Dolcevita μάς υπενθυμίζουν ότι η ζωή είναι ωραία

Fiat 500 Dolcevita

Δύο καλοκαιρινές και άκρως γοητευτικές εκδόσεις έρχονται να προστεθούν στη μέχρι σήμερα γνωστή γκάμα των Fiat 500X και 500, υπενθυμίζοντας σε όλους πόσο γλυκιά είναι η ζωή.

Οι Ιταλοί κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Να δημιουργούν ελκυστικά αυτοκίνητα πόλης τα οποία ντύνουν εξοπλιστικά με όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να σου κάνουν πιο όμορφη τη ζωή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παράδειγμα των Fiat 500 και 500X δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικό, αποκτώντας δύο νέες εκδόσεις, άκρως καλοκαιρινές και ελκυστικές εκδόσεις.

Πρόκειται για τα Fiat 500 και 500X Dolcevita, τα οποία προσφέρονται με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή και με εξοπλιστικά χαρακτηριστικά τα οποία υπογραμμίζουν την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα τους.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα Fiat 500 και 500X Dolcevita χαρακτηρίζονται από το λευκό χρώμα, το οποίο κυριαρχεί τόσο στις επιφάνειες του αμαξώματος όσο και σε εκείνες του θαλάμου επιβατών.

Τα στοιχεία χρωμίου ενισχύουν την premium αύρα των δύο μοντέλων της Fiat, ενώ ξεχωριστός είναι και ο σχεδιασμός των ζαντών αλουμινίου, μεγέθους 16 και 18 ιντσών για το 500 και 500Χ αντιστοίχως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοινός τόπος για τα δύο μοντέλα της ιταλικής φίρμας αποτελεί το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνης αφής των 7 ιντσών και τις εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Σε ό,τι αφορά στις τεχνικές προδιαγραφές των Fiat 500 και 500Χ, το μικρότερο μέλος της οικογένειας εφοδιάζεται με το τρικύλινδρο ήπια υβριδικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου και απόδοσης 70 ίππων, ενώ το συμπαγών διαστάσεων crossover των Ιταλών έχει στη διάθεσή του τους 130 ίππους και τα 240 Nm ροπής του τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα του 1,5 λίτρου.

Στην προκειμένη περίπτωση, το ήπια υβριδικό σύνολο του 1,5 λίτρου της οικογένειας FireFly συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων των νέων Fiat 500 και 500Χ Dolcevita ούτε και οι τιμές στις οποίες πρόκειται να διατεθούν στην ελληνική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ