Τα νέα αξεσουάρ του Opel Astra

Opel Astra νέα αξεσουάρ 2022

Σειρά αξεσουάρ που κάνουν το νέο Opel Astra πιο χρηστικό και στιλάτο έχει διαθέσιμη η γερμανική εταιρεία, για το hatchback αλλά και την έκδοση Sports Tourer.

Προηγμένα συστήματα ασφάλειας και κινητήρια σύνολα, έξυπνες λύσεις στη διαμόρφωση της καμπίνας αλλά και ξεχωριστή σχεδίαση που το κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο Opel Astra. Πάνω σε αυτά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «χτίσουν» το δικό τους Astra και να το εξατομικεύσουν τόσο στο αισθητικό κομμάτι όσο και σε εκείνο της πρακτικότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Opel έχει δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα από αξεσουάρ που έρχονται να φροντίσουν για τις ανάγκες όχι μόνο του οδηγού αλλά και των υπόλοιπων επιβατών του μικρομεσαίου της γερμανικής εταιρείας.

Ξεκινώντας από τις λύσεις φόρτισης η Opel έχει διαθέσιμες τρεις επιλογές για τις plug-in υβριδικές εκδόσεις του Astra. Σε αυτές περιλαμβάνονται καλώδιο Mode 3 με τη δική του τσάντα μεταφοράς, αλλά και φορτιστή universal με τρεις διαφορετικούς αντάπτορες (CEE-16για βιομηχανική πρίζα, Type EF για οικιακή χρήση και Type 2 για δημοσιους σταθμούς φόρτισης).

Στον αισθητικό τομέα οι οδηγοί ενός Opel Astra μπορούν να εξατομικεύσουν την εμφάνιση των αυτοκινήτων τους και να την φέρουν πιο κοντά στο προσωπικό τους γούστο με αξεσουάρ όπως είναι για παράδειγμα τα έξτρα καλύμματα των καθρεπτών, για τους εξωτερικούς αλλά και τον εσωτερικό καθρέπτη.

Opel Astra νέα αξεσουάρ 2022
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα εν λόγω καλύμματα είναι διαθέσιμα σε φινίρισμα carbon look ή στο χρώμα του αμαξώματος. Ενδιαφέρον έχουν και τα πρόσθετα κλιπ που μπορεί να τοποθετήσει κανείς στις ζάντες των Astra, τα οποία δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνιση των δύο μοντέλων της γερμανικής εταιρείας.

Η βελτίωση της χρηστικότητας και της εργονομίας στο εσωτερικό των Astra συνεχίζεται με τη σειρά αξεσουάρ FlexConnect, στα οποία περιλαμβάνονται γάντζοι και κρεμάστρες για παλτά, βάσεις στήριξης για tablet, για τα πίσω καθίσματα, ακόμη και αναδιπλούμενο τραπεζάκι.

Opel Astra νέα αξεσουάρ 2022

Για ακόμη περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, τα χέρια των οδηγών του Opel Astra έρχονται να λύσουν οι σχάρες και οι μπαγκαζιέρες οροφής με πολλές επιλογές που προσαρμόζονται και στη «φύση» του φορτίου. Γα παράδειγμα, εκτός από την αεροδυναμικής σχεδίασης μπαγκαζιέρα οροφής, η σχάρα του Astra μπορεί να εφοδιαστεί με βάσεις για μεταφορά σκι, ποδηλάτου ή snowboard, με τις λύσεις που προσφέρει η Opel να έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με την κορυφαία στο είδος Thule.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Opel έχει φροντίσει και για τους εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους των μοντέλων της και προσφέρει και εσωτερικό κάλυμμα-σχάρα για τον χώρο αποσκευών, το οποίο καθαρίζει εύκολα και φέρει επίσης αντιολισθιτική επένδυση που σταθεροποιεί ακόμη περισσότερο τα αντικείμενα στη θέση τους και επιτρέπει τη μεταφορά τους με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Σε αυτό να προστεθεί και το διαχωριστικό πλέγμα για τον χώρο αποσκευών που είναι διαθέσιμο για το Sports Tourer, το οποίο κάνει δυνατή αλλά και ασφαλή τη μεταφορά ακόμη και κατοικίδιων.

Opel Astra νέα αξεσουάρ 2022

Τέλος, στα αυθεντικά αξεσουάρ που έχει εξελίξει η Opel για τη σειρά Astra περαιτέρω πρακτικές λύσεις δίνουν τα αντιολισθητικά πατάκια και ο αποσπώμενος κοτσαδόρος που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ