Συντήρηση αυτοκινήτου από 49 ευρώ και με εγγύηση

eurorepar

Πώς μπορείς να εξασφαλίσεις πως η συντήρηση του αυτοκινήτου σου γίνεται με ποιοτικά ανταλλακτικά, εκπαιδευμένους τεχνικούς, στις καλύτερες τιμές και με εγγύηση;

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται από την εταιρεία EUROREPAR Car Service, που δραστηριοποιείται σε 26 χώρες συνολικά, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το δίκτυο της εταιρείας στη χώρα μας έχει αναλάβει ο Όμιλος Συγγελίδη, με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Συνολικά, η EUROREPAR Car Service διαθέτει 10 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023. Το δίκτυο των συνεργείων της Eurorepar Car Service μπορεί να προσφέρει  υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, διαγνωστικού ελέγχου, προέλεγχου ΚΤΕΟ κ.α,  σε επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά  πολλαπλών μαρκών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω διαγνωστικών μηχανημάτων “multibranding” τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και μέσω ηλεκτρονικής πρόσβασης στην τεχνική βιβλιογραφία των όλων κατασκευαστών. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
eurorepar

Σε συνδυασμό μάλιστα με τους εξειδικευμένους τεχνικούς, εξασφαλίζει ότι μπορεί  να πραγματοποιήσει σωστά οποιαδήποτε εργασία  συντήρησης ή επισκευής χρειαστεί σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές  και τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής. Μέσα από τη βάση  των τεχνικών δεδομένων, ο κάθε τεχνικός του δικτύου Eurorepar Car Service μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τα διαστήματα  του σέρβις  κάθε μοντέλου (χιλιομετρικά ή χρονικά ), καθώς και ποια ανταλλακτικά και ποιες εργασίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάθε σέρβις. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι η συντήρηση ενός αυτοκινήτου γίνεται σύμφωνα με ότι ορίζει ο κατασκευαστής του.

Ο κάθε κάτοχος που επιλέγει τη EUROREPAR Car Service εξασφαλίζει δύο χρόνια εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασία, χρήση ανταλλακτικών με πιστοποιημένες προδιαγραφές για όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων. Όλα τα παραπάνω προσφέρονται σε ένα ανταγωνιστικό εύρος τιμών, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής για ένα μέρος εργασιών:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιπαντικό service από 49 ευρώ
Αλλαγή δίσκοι-τακάκια από 85 ευρώ
Σετ συμπλέκτη από 233 ευρώ
Σετ ιμάντα χρονισμού και αντλία νερού από 160 ευρώ
Αλλαγή ελαστικών από 158 ευρώ

Δείτε εδώ τις τιμές για τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ