Αυτό είναι το συλλεκτικό smartphone της Samsung για τους λάτρεις της BMW M3

Samsung Galaxy S23 Ultra BMW Μ Εdition

Το Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition αποτίει φόρο τιμής στις παλαιότερες γενιές της εμβληματικής BMW M3, και θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.000 αντίτυπα.

Πρόκειται για ένα smartphone που ήδη έχει αποκτήσει συλλεκτική αξία, βασισμένο στο κορυφαίο Samsung της αγοράς, το Galaxy S23 Ultra. Προέκυψε από τη συνεργασία της BMW Κορέας με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών SK Telecom, και όπως μπορείτε να δείτε στο σχεδιασμό του ενσωματώνει πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία διαφόρων γενεών της BMW M3.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, οι σχεδιαστές του πήραν στοιχεία από την ιστορία του σχεδιασμού του τομέα Μ της BMW, ξεκινώντας από το κάλυμμά του που παραπέμπει στην πρώτη γενιά της Μ3, στην Ε30 του 1986. Ταυτόχρονα, η σκληρή θήκη του smartphone υιοθετεί τα σχεδιαστικά στοιχεία του προφυλακτήρα και της γρίλια «νεφρών» της τρέχουσας, 6ης γενιάς του βαυαρικού sportscar.

Ανοίγοντά το, το Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition προβάλλει ένα ειδικό video καλωσορίσματος με το τρίχρωμο έμβλημα της BMW M, και έχει αντίστοιχο θέμα στην ταπετσαρία της οθόνης. Όμως ίσως το πιο εντυπωσιακό του στοιχείo είναι τα επτά διαφορετικά αποσπώμενα εμβλήματα που μπορεί κανείς να εναλλάσσει στο ειδικό μπρελόκ του τηλεφώνου, και τα οποία αφορούν στα 50ά γενέθλια του τμήματος Μ της εταιρείας του Μονάχου.

Εκτός από τα επτά αυτά εμβλήματα, το πακέτο με την αγορά του smartphone αυτού εμπλουτίζεται και με ένα ρολόι M design, μία τρόμπα αέρα για τα ελαστικά, ένα εξειδικευμένο σκιάδιο, ένα μεταλλικό logo M, καθώς και με ένα φωτογραφικό άλμπουμ από την ιστορία της BMW M.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προεγκατεστημένη στην οθόνη, επίσης, είναι η εφαρμογή (app) με την ονομασία BMW Vantage, η οποία παρέχει πρόσβαση στον κόσμο των εμπειριών της BMW. Τέλος, το τελευταίο προνόμιο με την αγορά του Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition είναι η συνδρομή στο BMW Driving Center, το οποίο μπορούν να επισκεφτούν για να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους στον οδηγικό χειρισμό μιας Μ3 από επαγγελματίες εκπαιδευτές.

Το ιδιαίτερο αυτό smartphone της Samsung θα παραχθεί σε μόνο 1.000 αντίτυπα, και οι προ-παραγγελίες του θα ξεκινήσουν στην Κορέα την προσεχή Δευτέρα 13/02 μέσω της ιστοσελίδας της SK Telecom. Η επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition θα γίνει τέσσερις μέρες αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ