Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για την παραδοσιακή θέση οδήγησης στα αυτοκίνητα, όπου κάθεστε με τα πόδια τεντωμένα μπροστά σας. Σε αυτό το νέο supercar… καβαλάτε το κάθισμα, όπως ακριβώς ένας αναβάτης πάνω σε μια σέλα μοτοσικλέτας!
Σε έναν κόσμο που τα πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα είναι πλέον συνηθισμένο θέαμα και όχι σπάνιο, υπάρχουν κάποιες μικρές εταιρείες κατασκευής hypercars και άλλων εξαιρετικά ιδιαίτερων μοντέλων περιορισμένης παραγωγής, οι οποίοι τραβούν ενίοτε περισσότερο την προσοχή μας. Η Sanrivatti, μια νεοσύστατη ολλανδική startup, έχει μια πραγματικά ριζοσπαστική ιδέα.
Θέλοντας προφανώς να ξεχωρίσει, σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί, παρουσιάζει τη διάταξη που ονομάζει «Apex Position», μια ολοκαίνουργια προσέγγιση για αυτοκίνητο, όπου ο οδηγός κάθεται πάνω στο κάθισμα με τα πόδια ανοιχτά, σαν να βρισκόταν σε ένα δίτροχο. Αυτή η σκυφτή στάση σώματος, λέγεται πως… ενισχύει ακόμα περισσότερο τη σύνδεση ανθρώπου και μηχανής, επιτρέποντας μεγαλύτερη ακρίβεια στους χειρισμούς στον δρόμο.
BUY NOW
Έως ώρας, δεν έχουν ανακοινωθεί πιο πολλές λεπτομέρειες. Το όνομα του κεντρομήχανου μονοθέσιου hypercar με τα αεροδυναμικά στοιχεία και πτερύγια της Sanrivatti, που ίδρυσε ο Santiago Sanchez, παραμένει μυστικό. Όπως επίσης και η ημερομηνία λανσαρίσματος στην αγορά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ