Στο σφυρί ξεχασμένα αυτοκίνητα σε... αεροδρόμιο

ξεχασμένο αυτοκίνητο αεροδρόμιο δημοπρασία 2021

Κανείς δεν ξέρει πώς κατέληξαν εκεί, ωστόσο, ξεχασμένα αυτοκίνητα σε αερόδρομιο βγαίνουν τώρα στο σφυρί, χωρίς τη συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.

Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση, στην ετήσια δημοπρασία του διεθνούς αεροδρομίου του Pittsburg των Ηνωμένων Πολιτειών, συμμετέχουν φέτος και «ξεχασμένα» αυτοκίνητα, αυτοκίνητα που αφέθηκαν στο πάρκινγκ του αεροδρομίου από τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι έπειτα δεν γύρισαν ποτέ πίσω για να τα πάρουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι λόγοι που αυτά τα αυτοκίνητα παρέμειναν στο πάρκινγκ του αμερικάνικου αεροδρομίου είναι άγνωστοι και πολύ πιθανό να παραμείνουν έτσι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα μοντέλα που βρίσκονται εκεί είναι τώρα διαθέσιμα στο κοινό σε δημοπρασία που πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου από την Joe R. Pyle Auctions, μαζί με εξοπλισμό του αεροδρομίου, αλλά και άλλα χαμένα αντικείμενα, όπως κινητά, βαλίτσες και tablets.

Τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα στο κοινό είχαν αφεθεί στο πάρκινγκ του αεροδρομίου για τουλάχιστον δύο χρόνια, με τον λογαριασμό για τον χρόνο στάθμευσης να ξεπερνά σε πολλές περιπτώσεις την πραγματική τους αξία. Τα περισσότερα, μάλιστα από αυτά, δείχνουν, να πληρούν τις προϋποθέσεις και για συμμετοχή σε... εγκληματικές ενέργειες αφού στους δρόμους της Αμερικής σίγουρα θα περνούσαν απαρατήρητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ενώ τα πιο πολλά από τα αυτοκίνητα της δημοπρασίας έχουν ενδιαφέρον περισσότερο ως ανταλλακτικά, υπάρχουν και μερικά που αξίζουν καλύτερης τύχης. Δείτε για παράδειγμα στις φωτογραφίες το εικονιζόμενο MINI Countryman Cooper S του 2015 που φαίνεται να βρίσκεται σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Το θετικό σε αυτή την περίπτωση, κάτι που δεν ισχύει για τις υπόλοιπες, είναι ότι το μοντέλο της MINI θα παραδοθεί στο νέο ιδιοκτήτη του και με κλειδί.

Παράλληλα δεν συνοδεύεται από κάποιο ιστορικό, αν και το τελευταίο μάλλον δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να βρεθεί. Το «μπόνους» στην περίπτωση αυτών των αυτοκινήτων είναι τα… προσωπικά αντικείμενα με τα οποία θα παραδοθούν στους νέους ιδιοκτήτες τους, τα οποία, ποιος ξέρει, θα μπορούσαν να αποδειχτούν περισσότερο πολύτιμα από τα ίδια.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ