Στο σφυρί η αγαπημένη συλλογή του Schumacher

Michael Schumacher watches 1

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη και τα ρολόγια του μεγάλου πιλότου της F1 αναμένεται να τραβήξουν την προσοχή αρκετών εκατομμυριούχων.

Η οικογένεια του Michael Schumacher είναι αρκετά προσεκτική στις δηλώσεις και τις κινήσεις της σε ότι έχει να κάνει με τον θρύλο της Formula 1, πρόσφατα όμως ξεκίνησε συνεργασία με τον Οίκο Δημοπρασιών Christie’s με στόχο την δημοπράτηση ορισμένων ρολογιών από την προσωπική συλλογή του πρώην πιλότου.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη τον επόμενο μήνα και θα περιλαμβάνει ένα ρολόι Platinum Vagabondage 1 που έχει κατασκευαστεί ειδικά για τον Michael μετά από παραγγελία του πρώην αφεντικού του, του Jean Todt, για δώρο Χριστουγέννων το 2004.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Michael Schumacher watches 2

Πρόκειται για ένα μοναδικό κομμάτι που εκτιμάται ότι θα πουληθεί για τουλάχιστον 1,2 εκ. δολάρια, φτάνοντας μέχρι και τα 2,2 εκ. δολάρια.

Michael Schumacher watches 3

Ένα άλλο προς δημοπράτηση ρολόι της συλλογής ήταν επίσης δώρο από τον Jean στον Michael για τα Χριστούγεννα του 2003, φέροντας μάλιστα αφιέρωση στους έξι τότε τίτλους του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συγκεκριμένο ρολόι αναμένεται να πουληθεί από 170.000 έως 280.000 δολάρια. Ένα ακόμα ρολόι, το τρίτο, είναι ένα Rolex Daytona Paul Newman, το οποίο εκτιμάται ότι θα πιάσει τιμή μεταξύ 230.000 και 440.000 δολαριών.

Michael Schumacher watches 4

Ο Remi Guillemin, επικεφαλής της Christie’s Watches Europe και USA, μίλησε για την συγκεκριμένη δημοπρασία και ευχαρίστησε την οικογένεια του Michael για τη βοήθειά της σχετικά με την πώληση των μοναδικών θησαυρών και φυσικά για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν.

Οι ευκατάστατοι φίλοι και φανατικοί οπαδοί του Michael Schumacher θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μοναδικά αυτά εκθέματα στην δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαίου στη Γενεύη, και εάν θέλουν να ποντάρουν για να τα κάνουν δικά τους.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ