Στο γερανό της Τροχαίας 16 ΙΧ κινητές-ντισκοτέκ και δίκυκλα χωρίς εξάτμιση

ρρ

Πάνω από 1.100 παραβάσεις βεβαίωσαν οι Αρχές το τελευταίο τετραήμερο στην Αττική.

Αυτοκίνητα-κινητές ντισκοτέκ, δίκυκλα που προκαλούν πανικό από όπου περνούν αλλά και κόντρες μεταξύ οχημάτων είχαν εισέλθει στο στόχαστρο των Αρχών της Αττικής το τελευταίο τριήμερο.

Οι στοχευμένες δράσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής επικεντρώθηκαν στον Άλιμο και στην Αγία Βαρβάρα όπου και διαπιστώθηκαν οχήματα που προκαλούσαν τεράστια ηχορύπανση από τα ηχητικά συστήματα ή από τις εξατμίσεις των κινητήρων τους ενώ δεν έλειψαν και άλλες επικίνδυνες παραβάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο αυτό από τις 27 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, βεβαιώθηκαν 1.174 παραβάσεις Κ.Ο.Κ., για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα εκ των οποίων οι 303 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 202 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 58 για έλλειψη σιγαστήρα, οι 16 για φιμέ μεμβράνες, οι 16 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, οι 15 για θόρυβο από χρήση ηχητικού συστήματος, οι 7 για ΚΤΕΟ, οι 7 για στέρηση καθρέφτη, οι 3 για μη τοποθετημένη πινακίδα, οι 2 για ανασφάλιστο όχημα, οι 2 για ερυθρό σηματοδότη, η μία για υπεράριθμο, η μία για φθαρμένα ελαστικά και οι 541 για λοιπές παραβάσεις.

Αφαιρέθηκαν 38 άδειες κυκλοφορίας, 23 άδειες ικανότητας οδήγησης και 15 πινακίδες, ενώ παράλληλα, ακινητοποιήθηκαν 16 οχήματα.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι θα συνεχίσει τους εντατικούς ελέγχους σε σημεία που παρατηρείται αυξημένη παραβατικότητα με στόχο τη δραστική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και τη βελτίωση της κατάστασης στους δρόμους για την προστασία οδηγών, επιβατών και πεζών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το σχετικό video της Ελληνικής Αστυνομίας:

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ