Επίσημο: Στις 13 Σεπτεμβρίου η πρώτη αποκάλυψη της Ferrari Purosangue

Ferrari Purosangue

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari είναι προ το πυλών και πριν λίγη ώρα, η ιταλική μάρκα αποκάλυψε ότι θα το παρουσιάσει την ερχόμενη Τρίτη.

Τα νέα ήρθαν από τον επίσημο λογαριασμό της Ferrari στο Twitter, εκεί όπου με μια σκούρα εικόνα όπου εμφανίζονται ουσιαστικά μόνο τα εμπρόσθια φώτα του αυτοκινήτου, έγινε γνωστή η ημερομηνία αποκάλυψης της Purosangue.

Στις 13 Σεπτεμβρίου λοιπόν το πολυαναμενόμενο νέο super-SUV θα παρουσιαστεί επίσημα, συνοδευόμενο από μια σειρά από στοιχεία που θα το καθιστούν μια πραγματική Ferrari.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτω από το καπό του για παράδειγμα, θα βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας βενζίνης σίγουρα υψηλής ισχύος, που όπως συμβαίνει με όλες τις Ferrari, έτσι και στην περίπτωση της Purosangue, θα προσφέρει πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Παράλληλα, αναμένουμε και μια super δυναμική σχεδίαση για μια από τις πολύ λίγες δημιουργίες στην ιστορία της Ferrari που έχουν 5πορτο αμάξωμα. Επιπλέον αυτού, η Purosangue θα φέρει αερανάρτηση και τετρακίνηση, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, αλλά και ένα 4θέσιο εσωτερικό που θα προσφέρει περισσότερο χώρο από κάθε άλλη Ferrari στην ιστορία.

Σημειώστε ότι η πλατφόρμα του πρώτου SUV στην ιστορία της Ferrari θα μπορεί να υποστηρίξει και υβριδικό σύστημα κίνησης, αφού στόχος της μάρκας από το Μαρανέλο είναι να έχει και μια τέτοια έκδοση στη γκάμα.

Περισσότερα λοιπόν για τη νέα Ferrari Purosnague θα γνωρίζουμε στις 13 Σεπτεμβρίου, όταν και θα αποκαλυφθεί επίσημα, με το λανσάρισμά της να αναμένεται μέσα στους πρώτους μήνες του 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ