Οι συναρπαστικές λεπτομέρειες της Ferrari Daytona SP3

Ferrari Daytona SP3

Με ένα μικρής διάρκειας αλλά συναρπαστικό video, η Ferrari παρουσιάζει την εξωτική Daytona SP3, το νέο μοντέλο της σειράς «Icona», που συνδέει το ένδοξο παρελθόν της ιταλικής μάρκας, με το συναρπαστικό από τεχνολογικής πλευράς παρόν.

Η Daytona SP3, είναι ένα εξαιρετικού σχεδιασμού supercar με οροφή τύπου targa, εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση, που έχει αντλήσει έμπνευση από αγωνιστικά-θρύλους της Ferrari, που κυριαρχούσαν τη δεκαετία του ’60 στις 24 Ώρες της Daytona.

Κοστίζει 2 εκατομμύρια προ φόρων, θα παραχθεί σε 599 κομμάτια που έχουν όλα πουληθεί και όσοι τυχεροί την αποκτήσουν, θα έχουν στο γκαράζ τους την ισχυρότερη Ferrari με κινητήρα εσωτερικής καύσης: έναν ατμοσφαιρικό V12 που βγάζει 840 άλογα ισχύος και 697 Nm ροπής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ferrari daytona sp3

Αριθμοί που όπως η τελική των 340 χιλιομέτρων/ώρα και η επιτάχυνση 0-100 σε 2,85 δευτερόλεπτα, είναι εντυπωσιακοί αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το video που ακολουθεί.

Σε αυτό, η Ferrari μας συστήνει τη Daytona SP3, εστιάζει στις σχεδιαστικές λεπτομέρειές της και παρότι δεν ακούς κινητήρα και δεν πατάει γκάζι, το video εξακολουθεί να σε ξεσηκώνει!

Για του λόγου το αληθές, πατήστε play!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ