Στην Ελλάδα το ισχυρότερο μοντέλο της Mercedes με τους 843 ίππους. Πόσο κοστίζει

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance τιμή στην Ελλάδα 2022

Η υβριδική Mercedes-AMG GT 63 S E Performance των 843 ίππων είναι πλέον διαθέσιμη και στο ελληνικό κοινό με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει την τιμή της.

Το ισχυρότερο 4θυρο coupe της γερμανικής εταιρείας είναι η υβριδική και κορυφαία της σειράς Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας κάτω από το μακρύ καπό της το plug-in υβριδικό σύνολο που αποδίδει συνδυαστικά 843 ίππους και... 1.470 Nm (!) η επιδόσεις της 4κίνητης Mercedes κινούνται σε επίπεδα supercar με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, τα 0-200 να έρχονται σε λιγότερα από 10 δεύτερα και την τελική της να φτάνει έως τα 316 χλμ./ώρα.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα, τον οποίο και κινεί, ενώ φέρει ξεχωριστό κιβώτιο δύο ταχυτήτων. Η ύπαρξη μπαταρίας με ενεργειακή χωρητικότητα 6,1 kWh, που φορτίζει και μέσω απλής πρίζας, εξασφαλίζει αυτονομία κίνησης σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία για 13 χιλιόμετρα, με την κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο να φτάνει στα 7,9 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία.


Η Mercedes-AMG GT 63 S E Performance προσφέρει στον οδηγό της επτά (7) διαφορετικά προγράμματα οδήγησης, ώστε να προσαρμόζεται πλήρως στις συνθήκες και το εκάστοτε στιλ οδήγησης. Τα εν λόγω προγράμματα ενισχύουν τις λειτουργίες τους χάρη στην ύπαρξη πίσω μπλοκέ διαφορικού αλλά της στάνταρ ηλεκτρονικά ελεγχόμενης και ρυθμιζόμενης αερανάρτησης. Στον στάνταρ εξοπλισμό της ανήκουν επίσης τα κεραμικά φρένα, με τη διάμετρο των δίσκων να φτάνει στα 420 και 380 χλστ. εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη χώρα μας η τιμή της κορυφαίας υβριδικής Mercedes-AMG GT ξεκινά από τα 244.650 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να διαμορφώσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους την πανίσχυρη γερμανική πρόταση προσθέτοντας έξτρα στοιχεία στο αμάξωμά της αλλά και επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας για τους επιβαίνοντες.

Το παραπάνω μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, από την άνεση του σπιτιού τους, με τη χρήση του ψηφιακού διαμορφωτή της Mercedes, τον οποίο και μπορούν να βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ