Αποκάλυψη εκ των έσω για τη νέα Mercedes EQE SUV

νέα Mercedes EQE SUV εσωτερικό teaser 2022

Τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV EQE έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes αποκαλύπτοντας παράλληλα και την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασής του.

Στις 16 Οκτωβρίου θα κάνει τελικά το παγκόσμιο ντεμπούτο της η νέα μεσαία EQE SUV σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της Mercedes, με τη γερμανική εταιρεία να δίνει παράλληλα και μια πολύ καλή εικόνα από την ευρύχωρη καμπίνα του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις εικόνες που έδωσε η Mercedes στη δημοσιότητα, η γνωστή πλέον MBUX Hyperscreen είναι αυτή που κυριαρχεί στο ταμπλό των κορυφαίων εκδόσεων της αμιγώς ηλεκτρικής EQE SUV, η οποία έρχεται να διευρύνει τις επιλογές αλλά και τη γκάμα EQE με την τοποθέτησή της δίπλα στη σεντάν έκδοση.

Τρεις συνολικά οθόνες υψηλής ανάλυσης βρίσκονται πίσω από ένα ενιαίο πάνελ για τη δημιουργία της «υπεροθόνης» των Γερμανών που δεν φαίνεται να παρουσιάζει αλλαγές σε σχέση με τις μέχρι τώρα εφαρμογές της - βλ. EQE sedan και EQS.

Στο σχεδόν πλήρως ψηφιακό περιβάλλον στο εσωτερικό του μεσαίου γερμανικού SUV, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν μεγάλες δόσεις ευρυχωρίας με τους Γερμανούς να αναφέρουν ότι οι διαστάσεις βρίσκονται μεταξύ των κορυφαίων της κατηγορίας για τα γόνατα και για τα κεφάλια τους. Όπως και στη σεντάν έκδοση, το μήκος του SUV αναμένεται να βρίσκεται πολύ κοντά στα πέντε μέτρα και σε σχέση με αυτό θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο χώρο στο πορτμπαγκάζ αλλά και για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, παραδοσιακά αλλά και πιο μοντέρνα σε εμφάνιση και υφή υλικά έχουν επιλεχθεί και συνδυαστεί με προσοχή για τη δημιουργία μιας πολυτελούς και «ζεστής» ατμόσφαιρας. Στο τελευταίο την δική του συνεισφορά έχει και η επιλογή μεταξύ πέντε διαφορετικών χρωμάτων για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό της καμπίνας ώστε να συμβαδίζει με την εκάστοτε διάθεση αυτών που βρίσκονται στο εσωτερικό.

Αν και προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου ηλεκτρικού SUV της Mercedes, δεν αναμένεται να υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε σχέση με τη sedan έκδοση, με τις συστοιχίες μπαταριών και τους ηλεκτρικούς κινητήρες να αποτελούν κοινή βάση. Η ισχύς αναμένεται να ξεκινά από τους 300 περίπου ίππους και να φτάνει πάνω από του 650 στις κορυφαίες εκδόσεις, ενώ η αυτονομία αναμένεται να ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα σε κάποιες από αυτές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ