Στα σκαριά η κουπέ έκδοση του smart #1

smart #1 1

Η smart δουλεύει πυρετωδώς πάνω στη νέα έκδοση αμαξώματος του ηλεκτρικού SUV #1 και συνεργάζεται ήδη με την Brabus για την σπορ εκδοχή του.

Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV της smart, του #1, και οι σχεδιαστές και μηχανικοί της εταιρείας εργάζονται πάνω στο νέο τους project που αφορά την κουπέ έκδοση αμαξώματος του μοντέλου.

smart #1 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Sport Activity Coupe έκδοση του smart #1 βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και δοκιμάζεται καμουφλαρισμένη σε διάφορα σημεία του πλανήτη, αλλά η γενική της φιγούρα δεν μπορεί να κρυφτεί.

Το νέο ηλεκτρικό SAC της smart αναμένεται να κοντράρει μοντέλα όπως το νέο Volvo C40 Recharge, ενώ η συνεργασία με τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο Brabus μας προϊδεάζει για επερχόμενες σπορ εκδόσεις των νέων ηλεκτρικών μοντέλων της smart. Τα “μουλάρια” που δοκιμάζονται ανά τον κόσμο αυτή την στιγμή, φέρουν σπορ μπάκετ καθίσματα και ενισχυμένα φρένα με κόκκινες δαγκάνες της Brabus.

smart #1 3

Πέρα από την κλίση της οροφής, οι διαφορές στην σχεδίαση της νέας έκδοσης θα εντοπίζονται στους προφυλακτήρες, στις ζάντες αλουμινίου και τα γραφικά των πίσω φώτων.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, η κουπέ έκδοση του SUV #1 της smart θα χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα και το ίδιο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Στην περίπτωση μάλιστα της επερχόμενης έκδοσης Brabus, αναμένουμε και μια μικρή αύξηση της απόδοσης σε σχέση με το SUV #1 των 272 ίππων και των 343 Nm. Στον τομέα της αυτονομίας, η πιο αεροδυναμική σχεδίαση της έκδοσης θα βοηθήσει την μπαταρία των 66 kWh, αλλά αναμένεται να πετυχαίνει κοντά στα 400 χλμ. λόγω πιο δυνατών επιδόσεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
smart #1 4

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την κουπέ έκδοση αμαξώματος του νέου smart #1 θα μάθουμε στο επόμενο διάστημα, με το επίσημο λανσάρισμά της να έχει προγραμματιστεί μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ