Μια σπάνια Ferrari μένει στο δρόμο και ξεκινά... με σπρώξιμο (Video)

Ferrari F50 στη Βραζιλία ξεκινάει με σπρώξιμο 2022 video

Μια Ferrari F50 είναι από μόνη της ένα σπάνιο θέαμα, πόσο μάλλον μία που χρειάζεται τη... βοήθεια του κοινού για να ξεκινήσει.

Ως supercar από το Maranello, η Ferrari F50 είναι από εκείνα τα αυτοκίνητα που δεν δυσκολεύονται να τραβήξουν κοντά τους τα πλήθη και αυτό κάποιες φορές μπορεί να είναι αμφίδρομα ωφέλιμο.

Πόσο μάλλον όταν είναι η μοναδική Ferrari F50 που βρίσκεται στη χώρα και τυχαίνει να μένει από μπαταρία έχοντας μόλις γεμίσει το ρεζερβουάρ της σε βενζινάδικο.

Η μοναδική, λοιπόν, Ferrari F50 που βρίσκεται στη Βραζιλία έπαθε ακριβώς αυτό: έμεινε από μπαταρία αμέσως μετά την επίσκεψή της σε βενζινάδικο και χρειάστηκε τη βοήθεια του κοινού για να εκκινήσει ο μεγάλος ατμοσφαιρικός V12 κινητήρα των 4,7 λίτρων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για κάποιο λόγο, ο οδηγός του ιταλικού supercar δεν επέλεξε τον πιο εύκολο και σίγουρο τρόπο για να πάρει μπροστά το μοτέρ των 519 ίππων, να συνδέσει δηλαδή με καλώδια του πόλους της μπαταρίας του με μία από κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Προτίμησε να χρησιμοποιήσει τους παρευρισκόμενους που ήταν εκείνη τη στιγμή κοντά και θαύμαζαν το άλλοτε κορυφαίο μοντέλο της Ferrari και να τους βάλει να το σπρώξουν για να μπορέσει να βάλει το μοτέρ σε λειτουργία εν κινήσει.

Τελικά μερικά μόνο μέτρα σπρωξίματος ήταν αρκετά για να πάρει μπροστά ο 12κύλινδρος κινητήρας που έχει ρίζες στην Formula 1, αν και όπως θα δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί μπορεί να ακούγεται ωραία αλλά όχι και σωστά με τον ήχο να δείχνει ότι κάποιοι από τους κυλίνδρους τους δεν κάνουν αυτό που πρέπει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλλον μια επίσκεψη σε συνεργείο είναι το επόμενο άμεσο βήμα που πρέπει να γίνει από τον κάτοχο της F50 ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ