Επίσημο: Τέλος ο Binotto από τη Ferrari

Ferrari Formula 1

Παρελθόν από τη θέση του επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari αποτελεί και επισήμως ο M. Binotto, με τη Scuderia να επιβεβαιώνει την παραίτηση του 53χρονου Ιταλού.

Χωρίς τον M. Binotto στο τιμόνι της θα πορευθεί την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Ferrari, με τον 53χρονο Ιταλό να παραιτείται από τη θέση του επικεφαλής.Η παραίτηση του Binotto έγινε δεκτή από την Ferrari και ως εκ τούτου στις 31 Δεκεμβρίου 2022 θα κληθεί να παραδώσει τη σκυτάλη στον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί.

Binotto Ferrari
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με τη λύπη που συνεπάγεται αυτό, αποφάσισα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τη Ferrari», δήλωσε ο Binotto.

«Φεύγω από μια εταιρεία που αγαπώ, στην οποία είμαι μέλος εδώ και 28 χρόνια, με την ηρεμία που πηγάζει από την πεποίθηση ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχω τους στόχους που τέθηκαν.

Binotto Ferrari

«Φεύγω από μια ενωμένη και αναπτυσσόμενη ομάδα. Μια δυνατή ομάδα, έτοιμη να πετύχει τους υψηλότερους στόχους, και στην οποία εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

«Πιστεύω ότι είναι σωστό να κάνω αυτό το βήμα αυτή τη στιγμή όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή η απόφαση για μένα», ανέφερε ο M. Binotto στην επιστολή παραίτησής του, η οποία δόθηκε στο φως της δημοσιότητας σήμερα, 29/11/2022.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ