Μια σπάνια Chevrolet ήρθε στο φως μετά από 70 χρόνια (Video)

Chevrolet Coupe

Αυτή η κομψή Chevrolet Coupe του 1940 «αναπαυόταν» σε έναν αχυρώνα της Βόρειας Πενσυλβάνια για δεκαετίες. Αναφέρθηκε πως βρισκόταν στο υπόστεγο, λόγω μηχανικής βλάβης, από το 1950!

Όμως η ομάδα της Iron Trap Garage κατάφερε και την έβγαλε στο φως. Τυχαία παρακολουθούσε πωλήσεις ακινήτων που διέθεταν αυτοκίνητα αντίκες, όταν και έπεσε πάνω στο συγκεκριμένο υπόστεγο, υπό κατάρρευση. Όπως διακρίνεται και στο video, ένας μικροσεισμός, μια δυνατή βροχή ή έντονοι άνεμοι θα μπορούσαν εύκολα να γκρεμίσουν την οροφή του πέφτοντας πάνω στο συλλεκτικό πια μοντέλο, με πιθανότερο τις ανεπανόρθωτες ζημιές.

Τα παιδιά της Iron Trap Garage μαζί με τους ανθρώπους της φάρμας, συνεργάστηκαν ώστε να απεγκλωβίσουν με ασφάλεια το κλασσικό coupe. Αφού έβαλαν τις απαραίτητες στηρίξεις στα δοκάρια και άνοιξαν έναν υποτυπώδη διάδρομο στις λάσπες, επιστράτευσαν ερπυστριοφόρο γερανό για να το ρυμουλκήσουν. Η επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είναι σίγουρο πως ο επόμενος ιδιοκτήτης θα έχει πολλή δουλειά τώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Chevrolet Coupe

Το αμάξωμα φαίνεται στιβαρό και χωρίς ορατές τρύπες λόγω σκουριάς. Ωστόσο το εσωτερικό του αυτοκινήτου, έχει εκτεταμένες φθορές κυρίως στις ταπετσαρίες, με ολόκληρα κομμάτια να λείπουν. Εν τω μεταξύ απουσιάζουν εντελώς τα πίσω καθίσματα. Ίσως και να εξυπηρετούσε επαγγελματικές δραστηριότητες.

Στο χώρο του 6κύλινδρου εν σειρά κινητήρα, έχει επίσης αφαιρεθεί το καπάκι των βαλβίδων και των κυλίνδρων, για τις επισκευές που δεν έγιναν ποτέ. Όπως και να ‘ναι, παρά την ταλαιπωρημένη κατάστασή του, υπάρχει ένα παρήγορο συναίσθημα για την Chevy Coupe, αφού ξαναβλέπει τον ήλιο μετά από 70 και πλέον χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ